Thor 4? To spíš Ragnarok 2

Thor 4? To spíš Ragnarok 2 | Fandíme filmu
Marvel Studios
Zobrazit další 3 obrázky
Taika Waititi chce vidět v příštím Thorovi další divadelní hru. A jednu epickou dramatizaci Ragnaroku můžete vidět už v tuhle chvíli.

Už v říjnu režisér Taika Waititi připouštěl, že by se k Thorovi klidně vrátil, protože se mu s Marvelem dobře spolupracovalo. Momentálně novozélandský rodák přišel se zajímavou tezí. Další film s Chrisem Hemsworthem by vlastně nebyl ani tak Thor 4, jako spíš „Ragnarok 2“. V Ragnaroku došlo k určitému restartu. Thor byl redefinován, stejně tak Hulk. Nebylo by to osmé dobrodružství Thora, ale spíš druhé, třetí dobrodružství postavy, která se poprvé představila v Ragnaroku. A něco podobného platí pro Hulka v podání Marka Ruffala, se kterým by chtěl Taika nadále spolupracovat také. Vzhledem k úspěchu, jaký Ragnarok zažívá, by se pravděpodobně zlobil jen málokdo, pokud Thor bude i nadále pokračovat v obdobném duchu.

Taika už má také vymyšlenou pro příští film ideální úvodní scénu. V té by hráli Jeff Goldblum, Sam Neill a Laura Dern, kteří by jakožto herci přehráli (zrekapitulovali) události Ragnaroku. Neill herce hrál už právě v Ragnaroku, kde v divadelní hře posvěcené Lokim ztvárnil Odina. Goldblum hrál ve snímku Grandmastera, vládce planety Sakaar, ale s tím už by si Waititi jistě nějak poradil. Režisér s největší pravděpodobností žertuje, ostatně jako skoro neustále, ale třeba také ne ;-) Goldblum s Neillem se měli potkat už při natáčení Ragnaroku, ale kvůli napjatému rozhovoru obou pánů to nevyšlo. Dern by pak završila triumvirát z Jurského parku.

Na závěr přidáváme ještě tak trochu jiného divadelního Thora 4. Skeč se jmenuje Thor 4D a představitelé hlavních rolí v něm přehrávají snímek živě. Určitě to stojí za vidění.

Zdroje: Cinemablend, ScreenRant

Thor: Ragnarok

03.11.2017 | USA, Austrálie
Akční, Komedie, Sci-Fi, Dobrodružný, Fantasy
Info o filmu

Galerie: 4

Thor 4? To spíš Ragnarok 2 | Fandíme filmu Thor 4? To spíš Ragnarok 2 | Fandíme filmu Thor 4? To spíš Ragnarok 2 | Fandíme filmu Thor 4? To spíš Ragnarok 2 | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest