Babylon: Režisér La La Landu chystá originální drama zasazené do Hollywoodu s Emmou Stone v hlavní roli

Babylon: Režisér La La Landu chystá originální drama zasazené do Hollywoodu s Emmou Stone v hlavní roli | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 5 obrázků
Hollywood v době, kdy se přecházelo od němých filmů k mluveným. To je období, které si vybral režisér oceňovaných filmů Whiplash a První člověk pro svůj další snímek. 

Damien Chazelle (Whiplash, La La Land, První člověk) je nejmladší režisér, který kdy vyhrál Oscara. Jeho filmy jsou kritiky chváleny a mimo Prvního člověka, byly i finančně výdělečné. Damien zkrátka patří mezi tvůrce, které se vyplatí sledovat. Pro Netflix chystá osmidílnou jezzovou tématikou laděnou minisérii The Eddy, která nedávno obsadila svou hlavní roli. Mimo zmíněné minisérie již pracuje na svém dalším snímku.   

Film nese název Babylon. Damien napsal scénář a bude film i režírovat. Snímek je originální drama zasazené do Hollywoodu v době, kdy se přecházelo od němých filmů k mluveným. Do filmu plánuje obsadit Emmu Stone, která již hrála v režisérově předchozím snímku La La Land a za svůj výkon si odnesla zlatou sošku. Rozpočet filmu by rozhodně neměl být malý. O snímek soupeří různá studia, ale k jeho koupení má nejblíže Lionsgate, které produkovalo i muzikál La La Land. Po Tenkrát v Hollywoodu od Quentina Tarantina a nově oznámenému filmu Mank od Davida Finchera jde tak už o třetí snímek velkých režisérů, který se odhrává v historickém Hollywoodu.

Otázkou zůstává, který Damienův projekt uvidíme první. Pravděpodobnější možností je minisérie The Eddy.

Zdroj: Deadline

Galerie: 6

Babylon: Režisér La La Landu chystá originální drama zasazené do Hollywoodu s Emmou Stone v hlavní roli | Fandíme filmu Babylon: Režisér La La Landu chystá originální drama zasazené do Hollywoodu s Emmou Stone v hlavní roli | Fandíme filmu Babylon: Režisér La La Landu chystá originální drama zasazené do Hollywoodu s Emmou Stone v hlavní roli | Fandíme filmu Babylon: Režisér La La Landu chystá originální drama zasazené do Hollywoodu s Emmou Stone v hlavní roli | Fandíme filmu Babylon: Režisér La La Landu chystá originální drama zasazené do Hollywoodu s Emmou Stone v hlavní roli | Fandíme filmu Babylon: Režisér La La Landu chystá originální drama zasazené do Hollywoodu s Emmou Stone v hlavní roli | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest