Falcon a Winter Soldier dostanou vlastní příběh

Falcon a Winter Soldier dostanou vlastní příběh | Fandíme filmu
Zobrazit další 1 obrázek
K tomu se objevila novinka o chystané miniséii se Scarlet Witch.

Seznam minisérií ze světa Marvelu nám pomalu narůstá. Přední hollywoodské zpravodaje zatím potvrdily série pro Lokiho a Scarlet Witch, teď se dozvídáme, že vlastní příběh dostanou na Disneyho streamovací službě také Falcon s Winter Soldierem. V hlavních rolích se vracejí Anthony Mackie a Sebastian Stan, kteří spolu měli v Captain America: Civil War dobrou chemii a údajně chtějí společný film už delší dobu. Místo toho se tedy realizují v rámci minisérie.

Jako scenárista série byl najatý Malcolm Spellman, který je známý především pro svou práci na seriálu Empire. To, že pánové dostanou vlastní sérii nám zdánlivě říká, že s ani jedním z nich nepočítá Marvel jako s náhradou za Chrise Evanse. V komiksech se pod maskou Captaina Ameriky objevili oba dva, ale pokud filmy skutečně přijdou o Stevena Rogerse (jak se už delší dobu předpokládá), má zřejmě studio s identitou Captaina Ameriky jiné plány. Můžeme také spekulovat o tom, zda náhodou právě seriál s Falconem a Winter Soldierem není ten, ve kterém se údajně má objevit Nick Fury.

Objevila se také zásadní novinka o minisérii se Scarlet Witch. Podle Slashfilmu se v seriálu má objevit také Vision v podání Paula Bettanyho. Ten je v tuhle chvíli ve filmech mrtvý, takže můžeme spekulovat o tom, zda seriál bude zasazený někam do minulosti anebo bude Vision znovu oživen. Marvel a Disney se k jednotlivým chystaným minisériím údajně nevyjadřují právě proto, že nechtějí divákům naznačovat, jak dopadnou Avengers 4. Zatím nicméně odhalené minisérie vyvolávají dojem, že většina mrtvých postav se opět vrátí k životu a většina ostatních postav vyvázne ze čtyřky bez úhony.

Zdroje: Variety, Slashfilm

Galerie: 2

Falcon a Winter Soldier dostanou vlastní příběh | Fandíme filmu Falcon a Winter Soldier dostanou vlastní příběh | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest