Zloba: Královna všeho zlého : Angelina Jolie je v akcí nasáklém traileru zase zlá

Zloba: Královna všeho zlého : Angelina Jolie je v akcí nasáklém traileru zase zlá | Fandíme filmu
Zobrazit další 4 obrázky
Michelle Pfeiffer proti Angelině Jolie. Už ať je to tady!

První Maleficent, tedy Zlobu - královnu černé magie, jsem doposud neviděl, ale po nové upoutávce na pokračování přeci jen zvažuji, že bych si tenhle rest před premiérou dvojky možná měl doplnit. Angelina Jolie se už před časem dušovala, že by se pokračování nebránila a ráda by si v něm zahrála, otázkou bylo, jestli v tom nehrají roli peníze a jestli má pokračování vůbec nějaký smysl. 

Naštěstí dosavadní upoutávky na Zlobu: Královnu všeho zlého, naznačují, že tvůrci vymysleli důstojný druhý díl a Angelina svůj zápal a herecký šarm neztrácí a svou roli si nadále užívá (což je dobře, protože v posledních letech se v povedených bijácích neobjevuje už tak často, jako tomu bylo před lety). K tomu si přičtěte úžasnou Michelle Pfeiffer a magický svět s nádherným vizuálem a získáte recept na další tržební hitovku z Disneyho kuchyně. Asi mají opravdu skvělého šéfkuchaře, který přidává to správné koření, které diváci milují, protože tohle studio opakovaně dokazuje, že bourání pokladen je vlastně jen formalitka.  

Když si přiblížíme nový trailer, určitě si všimnete dramatických dialogových sekvencí promíchaných s líbivou akcí. Samozřejmě nechybí spousta magie, která vytváří pohádkovou atmosféru magického světa a v neposlední řadě je nám nastíněn i vcelku zajímavý příběh, který by snad mohl bavit a nabídnout nějaké to překvapení.

Fantasy dobrodružství pokračuje několik let po událostech Maleficent, kde se diváci dozvěděli o tom, co zatvrdilo srdce nejznámější Disneyho záporačky (Angelina Jolie) a přimělo ji, aby proklela maličkou princeznu Auroru (Elle Fanning). Maleficent II dál zkoumá složitý vztah mezi rohatou vílou a budoucí královnou Aurorou. Společně dávají dohromady nová spojenectví a čelí novým nepřátelům, když usilují o to, aby ochránili močály a magické bytosti, které v nich žijí.

Dále hrají Michelle Pfeiffer jako královna Ingrith. Harris Dickinson střídá Brentona Thwaitese v roli prince Filipa. Ed Skrein byl obsazený jako záporák. Sam Riley, Imelda Staunton, Juno Temple a Lesley Manville se vracejí ve svých rolích z prvního filmu. Chiwetel Ejiofor, Robert Lindsay, Jenn Murary, Judith Shekoni a David Gyasi byli obsazeni do nových rolí. Na scénáři se postupně podíleli Linda Woolverton, Jez Butterworth, Noah Harpster a Micah Fitzerman-Blue. Režíroval Joachim Rønning. Datum české a slovenské premiéry je stanovené na 17.10. 2019.

Galerie: 5

Zloba: Královna všeho zlého : Angelina Jolie je v akcí nasáklém traileru zase zlá | Fandíme filmu Zloba: Královna všeho zlého : Angelina Jolie je v akcí nasáklém traileru zase zlá | Fandíme filmu Zloba: Královna všeho zlého : Angelina Jolie je v akcí nasáklém traileru zase zlá | Fandíme filmu Zloba: Královna všeho zlého : Angelina Jolie je v akcí nasáklém traileru zase zlá | Fandíme filmu Zloba: Královna všeho zlého : Angelina Jolie je v akcí nasáklém traileru zase zlá | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest