King Richard, ve kterém Will Smith hraje stvořitele nejlepších tenistek všech dob, má režiséra

King Richard, ve kterém Will Smith hraje stvořitele nejlepších tenistek všech dob, má režiséra | Fandíme filmu
Zobrazit další 3 obrázky
Will Smith jako otec sester Williamsových, profesionálních hráček tenisu.

Akční hvězda Hollywoodu Will Smith se čas od času uchyluje k dramatickým rolím se silným a emotivním příběhem, což vůbec není na škodu. Už několikrát přesvědčil, že když má po ruce dobrého režiséra a kvalitní scénář, dokáže hrát opravdu dobře a nepotřebuje u toho střílet roboty nebo mimozemšťany.

Takovým projektem je i King Richard, kde ztvární otce Venus a Sereny Williemsových, profesionálních tenisových hráček. Snímek by měl pojednávat o tom, jak se jejich otec rozhodl, že ze svých dcer udělá nejlepší tenistky světa. Režie se ujme Reinaldo Marcus Green a zajímavostí budiž to, že Green je první afroamerický režisér, se kterým Will Smith během své pětadvacetileté kariéry spolupracoval.

Green doposud natočil drama Monsters and Men, za které získal drobná ocenění a předtím se věnoval spíše krátkometrážním filmům. Film budou produkovat James Lassiter, který je Smithovým častým spolupracovníkem, dále Tim White a Trevor White. Scénář napsal Zach Baylin.

Premiéra je stanovena na 25. listopadu příštího roku. Titulní fotka je z akční sci-fi Blíženec, kterou uvidíme letos na podzim

Zdroje: Collider

Galerie: 4

King Richard, ve kterém Will Smith hraje stvořitele nejlepších tenistek všech dob, má režiséra | Fandíme filmu King Richard, ve kterém Will Smith hraje stvořitele nejlepších tenistek všech dob, má režiséra | Fandíme filmu King Richard, ve kterém Will Smith hraje stvořitele nejlepších tenistek všech dob, má režiséra | Fandíme filmu King Richard, ve kterém Will Smith hraje stvořitele nejlepších tenistek všech dob, má režiséra | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest