King Richard: Otce Sereny a Venus Williamsových si zahraje Will Smith

King Richard: Otce Sereny a Venus Williamsových si zahraje Will Smith | Fandíme filmu
Columbia Pictures
Zobrazit další 3 obrázky
Oblíbený herec se vydá do tenisového světa.

Asi i lidé, kteří tenisu zrovna nefandí znají sestry Williamsovy. Dvě velmi rázné hráčky patří k nejzvučnějším jménům tohoto sportu a velkou zásluhu na tom má jejich otec Richard Williams. 

Paradoxem je, že nebyl zrovna expertem na tenis, ale přestože se mu ostatní vysmívali, rozhodl se, že vychová dvě elitní hráčky.

Když jim byly asi čtyři roky, připravil plán na 78 stránek, jak udělat z malých slečen profesionální tenisky a jak víme, nakonec to zvládl a představil světu dvě sportovkyně, které se zapsaly do historie.

Než se to ale podařilo, potýkal se Richard se spoustou problémů a není tak divu, že si jeho zajímavého životního příběhu všimli filmaři. Byl tak schválen snímek nazvaný neskromně King Richard (Král Richard), o jehož scénář se postará Zach Baylin.

Aktuálně pak bylo oznámeno, že tvůrci získali do hlavní role Richarda velkou hvězdu a to Willa Smitha. Tomu se uvolnilo místo v diáři poté, co vyšlo najevo, že se neobjeví v dalším Sebevražedném oddílu (nebo právě Richarda před Oddílem upřednostnil), a tak se může vrhnout do tenisového světa.

Prozatím pracuje na dalších Mizerech (ve kterých hraje a také se ujal produkce) a ještě během jara ho uvidíme jako džina v hrané verzi Aladina, která bude mít premiéru 23. května tohoto roku. Následně by se mělo také ještě tento měsíc začít natáčet pokračování filmu Bright pro Netflix, takže jak sami vidíte, Smith má opravdu nabito.

Zdroje: Wiki I, II, III, Deadline

Galerie: 4

King Richard: Otce Sereny a Venus Williamsových si zahraje Will Smith | Fandíme filmu King Richard: Otce Sereny a Venus Williamsových si zahraje Will Smith | Fandíme filmu King Richard: Otce Sereny a Venus Williamsových si zahraje Will Smith | Fandíme filmu King Richard: Otce Sereny a Venus Williamsových si zahraje Will Smith | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest