Robocop Returns: Režisér prozradil, že ve filmu bude původní oblek a psaní scénáře jde podle plánu

Robocop Returns: Režisér prozradil, že ve filmu bude původní oblek a psaní scénáře jde podle plánu | Fandíme filmu
Orion Pictures
Zobrazit další 4 obrázky
Neill Blomkamp nechce diváky znovu zklamat, jako s Vetřelcem, a ujišťuje nás, že vše jde podle plánu. Bude z respektem navazovat na původní film a použije ikonický oblek. 

Nového Robocopa natočí Neill Blomkamp (District 9, Elysium) a ponese název Robocop Returns. Námět připravil Ed Neumeier, scenárista původního filmu, ale nový scénář píše sám Neill. Film bude navazovat na původní snímek a bude mít rating R.

Neill Blomkamp již musel opustit nového Vetřelce, ale s Robocopem nás ujišťuje, že se o film bát nemusíme. Na Twitter napsal, že stále píše scénář, ale vše jde skvěle. Dále prozradil, že se můžeme těšit na spoustu nových věcí. Ale ty důležité, zůstanou stejné. Například původní Robocopův oblek. Toho se dočkáme i v novém snímku.

Vypadá to, že vše jde podle plánu a nás by měl čekat důstojný sequel. Pokud vás zajímají updaty z první ruky, doporučuji sledovat Neillův Twitter,  režisér je na něm docela aktivní. Něco mi říká, že se psaní scénáře chýlí ke konci a brzy by se mohlo začít natáčet. 

Zdroj: Bloody-disgusting

Galerie: 5

Robocop Returns: Režisér prozradil, že ve filmu bude původní oblek a psaní scénáře jde podle plánu | Fandíme filmu Robocop Returns: Režisér prozradil, že ve filmu bude původní oblek a psaní scénáře jde podle plánu | Fandíme filmu Robocop Returns: Režisér prozradil, že ve filmu bude původní oblek a psaní scénáře jde podle plánu | Fandíme filmu Robocop Returns: Režisér prozradil, že ve filmu bude původní oblek a psaní scénáře jde podle plánu | Fandíme filmu Robocop Returns: Režisér prozradil, že ve filmu bude původní oblek a psaní scénáře jde podle plánu | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest