Plán útěku 3: Stallone láká diváky na „skutečnou“ rvačku

Plán útěku 3: Stallone láká diváky na „skutečnou“ rvačku | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 6 obrázků
V závěrečném dílu trilogie o útěcích z vězení došlo k "autentickému" souboji. 

Plán útěku z roku 2013 byl povedený akční thriller, ve kterém se sešly legendy akčních filmů Sylvester Stallone a Arnold Schwarzenegger. Na základě úspěchu se začala plánovat rovnou dvě pokračování, nicméně, jak už mnozí naši čtenáři vědí, dvojka byla velký průšvih, protože šlo o nízkorozpočtový snímek, ve kterém měl Stallone navíc ještě jen malou roli. O neúspěchu druhého dílu se na svém Instagramu Stallone nyní rozpovídal v tom smyslu, že šlo o nejhůře natočený film, ve kterém hrál a svoji účast v něm označil za nešťastnou.

Trochu odlišná situace přichází se třetím dílem. Ten se sice natáčel těsně po druhém (před jeho premiérou) a jedná se také o nízkorozpočtový snímek, nicméně potěší, že Stallone v něm má opět větší roli. Vedle toho ještě Sly ve stejném příspěvku na Instagramu sdílel jednu poměrně zajímavou informaci, která se týká závěrečného souboje s hlavním záporákem filmu. Na souboj byli nejprve klasicky najati profesionálové, kteří měli vymyslet bojovou choreografii. Stallone chtěl, aby finální souboj působil co nejrealističtěji a když spolu s tím začal produkci tlačit čas, navrhl, ať nechají choreografii být a normálně se porvou bez jakýchkoli přesně naplánovaných pohybů.

Tak se nakonec stalo a ve výsledku si Stallone jakožto Ray Breslin a jeho úhlavní nepřítel doopravdy dávají jednu neplánovanou ránu za druhou. Že byl pohyb vymýšlený za pochodu dokazuje i fakt, že kameraman občas trochu nestíhal, protože nevěděl, co přesně se bude dít. Tak schválně dejte vědět, zda to na vás působí spíš autenticky, nebo jen nízkorozpočtově.

Zajímavostí je, že nový film se natočil za neuvěřitelných 17 nocí (točilo se většinou právě přes noc), díky čemuž musel štáb pracovat přes čas a právě proto také nebylo moc času na vymýšlení choreografie k závěrečnému souboji. Film samotný zřejmě žádný velký zázrak nebude, ale je dobře, že tentokrát alespoň Sly nebyl zhrozený.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Here I am with my lifetime friend , and Director , JOHN HERZFELD , Who directed the upcoming film Escape Plan 3 - The Extractors ! Escape Plan 2 WAS TRULY THE MOST HORRIBLY PRODUCED FILM I have ever had the misfortune to be in , but this new film was made in an extraordinarily short amount of time , 17 nights , dusk till dawn , no breaks , we ate while we worked!!!! The Crew were under unbelievable pressure. . Proud of them! But I wanted this battle be as realistic as possible. I showed up on the site for the big final fight scene that takes place in a very very old cell that is 9‘ x 7 ... they had spent all this time choreographing this Martial arts type of combat. I said forget it. Why don’t we go in there and just let it rip. Like a real fight!!!! . Nobody does this anymore ... NO CUTS! ONE LONG TAKE - No choreography, so you don’t know what’s coming until it hits you. I asked the other actor who has a lot of guts,Devon Sawa , If he was game? I said it’s gonna hurt and he replayed “ bring it “ . So what you see us a portion of the brawl that is completely non - choreographed , spontaneous , again, with no cuts , And no idea , and what punches were coming! The other actor Devon , plays the killer who has accused me of murdering his father which is not true ! Without a doubt the only fight I’ve ever done in my entire career without choreography or without knowing what’s coming !! No one does this anymore - gotta a little adventurous !!! And nuts ... This was tough but worth it! And what I believe makes the audience APPRECIATE the effort and authenticity .... Arriving July 2…. AND It is available on pay-per-view ! KEEP PUNCHING ! #Escape plan 3 THE EXTRACTORS #GrindStone #LionsgateFilms

Příspěvek sdílený Sly Stallone (@officialslystallone),

Stallone opět hraje Raye Breslina, experta na vězeňskou bezpečnost. Tentokrát zachraňuje unesenou dceru ředitele hongkongské technické společnosti. Jak Breslin a jeho tým pronikají hlouběji do celé situace, zjišťují, že pachatelem je vyšinutý syn jednoho z jejich dřívějších protivníků, který souběžně unese Breslinovu přítelkyni a drží ji v masivní věznici známé jako Ďáblova stanice. Obě je třeba zachránit dřív, než čas vyprší.

Z minula se vracejí vedle Stallonea Dave Bautista, Jaime King, Lydia Hull, a Tyler Jon Olson. Nově je doplňují Max Zhang (Velmistr, Ip Man III), Devon Sawa (Final Destination), Harry Shum Jr. (Shadowhunters) nebo Malese Jow (The Vampire Diaries). Tentokrát režíruje John Herzfeld (15 minut) a scénář opět napsal Miles Chapman, zodpovědný za jedničku i dvojku.

Premiéra filmu na domácím videu je naplánovaná na 2. července.

Galerie: 7

Plán útěku 3: Stallone láká diváky na „skutečnou“ rvačku | Fandíme filmu Plán útěku 3: Stallone láká diváky na „skutečnou“ rvačku | Fandíme filmu Plán útěku 3: Stallone láká diváky na „skutečnou“ rvačku | Fandíme filmu Plán útěku 3: Stallone láká diváky na „skutečnou“ rvačku | Fandíme filmu Plán útěku 3: Stallone láká diváky na „skutečnou“ rvačku | Fandíme filmu Plán útěku 3: Stallone láká diváky na „skutečnou“ rvačku | Fandíme filmu Plán útěku 3: Stallone láká diváky na „skutečnou“ rvačku | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest