Charlieho andílci: Trojice akčních hrdinek se představuje v prvním traileru

Charlieho andílci: Trojice akčních hrdinek se představuje v prvním traileru | Fandíme filmu
Cesta do každé správné přestřelky vede přes luxusní šatník, aneb Kristen Stewart, Naomie Scott a Ella Balinska ukážou pánům, zač je toho podpatek.

Nová verze Charlieho Andílků se představuje v prvním traileru a zatím to není úplně stoprocentní. Ústřední trojka má skvělou energii a zatím to vypadá, že tady se tvůrci trefili do černého. Urazit nemůže ani svět rychlých aut, elegantních zločinců a špionážních hraček. Představitelé vedlejších rolí Andílkům zdatně sekundují. Tak v čem je potíž? Úplně se nepovedl samotný trailer.

Zvolená ústřední písnička je křečovitá a umělohmotná. Působí tak docela odrazujícím dojmem – člověk dostává strach, aby takový nebyl celý film. Jasně, glamour, nadsázka a správně odrzlé hrdinky, s tím se počítá. To k odlehčené dámské akční komedii prostě patří. Ale asi nikdo nechceme, aby film sklouzl k bezpohlavní videoklipové nudě, kterou servírovali Charlieho andílci: Na plný pecky z roku 2003. Budeme věřit, že se tak nestane a Kristen Stewart, Naomie Scott a Ella Balinska nám přinesou prvotřídní akční zábavu.

V nové verzi Charlieho andílků ústřední hrdinky hrají Kristen Stewart, Naomi Scott a Ella Balinska. Po světě existuje rovnou celá řada andělských jednotek a máme potkat hned tři různé Bosleye, v podání Patricka Stewarta, Djimona Hounsou a Elizabeth Banks, která zároveň snímek zrežírovala. Příběh pojednává o mladé inženýrce (Scott), která vymyslí nebezpečnou technologii. Je na dvojici Andílků (Stewart, Balinska), aby technologii ochránily. Ve vedlejší roli vystupují Noah Centineo a Sam Claflin. Scénář připravili Jay Basu, Craig Mazin a Semi Chellas. České datum premiéry filmu je stanovené na 14.11. 2019, slovenské na 7.11. 2019.

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest