Režisér Jamese Bonda by z Roberta Pattinsona po Batmanovi udělal nového agenta 007

Režisér Jamese Bonda by z Roberta Pattinsona po Batmanovi udělal nového agenta 007 | Fandíme filmu
Ztvární Pattinson po Temném rytíři další filmovou ikonu?

Robert Pattinson aktuálně přitahuje zase pozornost. Po tom, co si před lety odehrál nechvalně proslulou roli upíra Edwarda ve Stmívání, se stáhl do pozadí, stal se tváří řady menších indie filmů a pečlivě pracoval na zlepšení své reputace. A jeho snaha začala přinášet nemalé ovoce. Hollywoodská studia a přední filmaři se o něj teď totiž doslova perou. Pattinsona uvidíme v hlavní roli příštího filmu Christophera Nolana Tenet a hlavně jako nástupce Bena Afflecka v roli Batmana. Pattinson by však podle jednoho známého režiséra měl dostat šanci na ztvárnění další legendární postavy. A to sice agenta 007.

Tím režisérem není nikdo menší než Danny Boyle (127 hodin, 28 dní poté). Ten měl původně režírovat 25. bondovku, kde v hlavní roli naposledy uvidíme Daniela Craiga. V srpnu minulého roku pak sice od projektu odešel, stále má však očividně o budoucnosti Bonda co říct. V nedávném rozhovoru prozradil, že Pattinsona viděl v jeho nejnovějším snímku, sci-fi High Life. Tam podle něj herec podal skvělý výkon a ukázal, že by se do role agenta s povolením zabíjet perfektně hodil.

Jak velká je ale ve skutečnosti šance, že bychom ho mohli v roli skutečně vidět? Z několika důvodů není moc reálná. Ačkoliv totiž Danny Boyle na pětadvacátém Bondovi pracoval, touhle dobou už nad projektem nemá žádnou kreativní kontrolu, stejně jako nad výběrem dalšího Bondova představitele. Samotný Pattinson má pak kvůli svým ostatním rolím hodně napilno a zřejmě by na natáčení takového rozsahu neměl čas. Ačkoliv by tedy Pattinson mohl být zajímavou volbou, obsazení Richarda Maddena nebo Toma Hiddlestona se stále zdá o něco pravděpodobnější. Budoucnost je však samozřejmě nejasná a v roli agenta Jejího Veličenstva se může napříště objevit prakticky kdokoliv. Koho byste v roli agenta 007 chtěli vidět vy?

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest