Bond 25 ztratil režiséra

Bond 25 ztratil režiséra | Fandíme filmu
MGM
Danny Boyle nenatočí příští bondovku.

Smutná zpráva. Danny Boyle nakonec nenatočí Bonda 25. Producenti Michael G. Wilson, Barbara Broccoli a představitel hlavní role Daniel Craig na Twitteru oznámili, že Boyle projekt pro tvůrčí neshody opustil. V tuhle chvíli nemáme žádné další informace.

Boyle se z ničeho nic vynořil letos v únoru jako potenciální režisérský kandidát. Nabídl produkci svoji vlastní vizi jubilejní 25. bondovky, která by se nikterak neohlížela za dosavadními snímky s Danielem Craigem a vyprávěla by zcela nový, samostatný příběh. Scénář psal Boyleův tradiční parťák John Hodge. V květnu byl Boyle jako režisér potvrzen, nicméně během příprav se zjevně něco přihodilo, a tak je Danny ze hry a produkce si musí najít novou cestu.

Stále existuje scénář Neala Purvise a Roberta Wadea, kteří pracovali na všech bondovkách od snímku Jeden svět nestačí, takže je možné, že produkce sáhne po něm, bez zaváhání najde jiného režiséra a přípravy budou pokračovat dál podle plánu. Před zvolením zcela nové Boyleovy cesty byly žhavými kandidáty na režii Yann Demange a David Mackenzie, tak třeba producenti sáhnou po jednom z nich.

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest