The King's Man: Prequel ze světa Kingsmanů má oficiální název

The King's Man: Prequel ze světa Kingsmanů má oficiální název | Fandíme filmu
Zobrazit další 2 obrázky
The King's Man nám představí počátky špionážní organizace v období První světové války. V hlavních rolích Ralph Fiennes, Liam Neeson a Aaron Taylor-Johnson

Režisér Matthew Vaughn (Hvězdný prach, X-Men: První třída, Kick-Ass) v roce 2015 přišel s filmem Kingsman: Tajná služba a přinesl tak na plátna kin komiksový špionážní svět Marka Millara. I přesto, že režisér vždy odmítal sequely, v roce 2017 nám nadělil pokračování s názvem Kingsman: Zlatý kruh. A jak již delší dobu víme, do světa Kingsmanů se ještě párkrát podíváme.

Předtím, než dorazí regulérní trojka, která uzavře příběh Eggsyho (Taron Egerton) a Harryho Harta (Colin Firth), se můžeme těšit na prequel. Ten bude zasazen do období První světové války a přiblíží nám úplné začátky tajné organizace Kingsman. První informace jsme vám přinesli zde, včetně obsazení a pracovního názvu. Obsazení zůstává stejné, hlavní role si zahrají Ralph Fiennes, Harris Dickinson (Temné síly), Rhys Ifans (Amazing Spider-Man), Charles Dance, Daniel Brühl, Matthew Goode (Kód Enigmy), Gemma Arterton (Princ z Persie: Písky času), Tom Hollander, Liam Neeson a Aaron Taylor-Johnson, který s režisérem pracoval už na snímku Kick-Ass.

Co se ovšem od února změnilo, je název filmu. Snímek neponese název Kingsman: The Great Game, jak se původně proslýchalo, ale The King's Man. Název v češtině znamená „Králův muž.“ Z tohoto spojení poté vznikla nám již známá organizace – Kingsman. Snímek by měl dorazit do českých a slovenských kin 14. 2. 2020. V galerii nalezete oficiální logo filmu.

Zdroj: Empireonline

Galerie: 3

The King's Man: Prequel ze světa Kingsmanů má oficiální název | Fandíme filmu The King's Man: Prequel ze světa Kingsmanů má oficiální název | Fandíme filmu The King's Man: Prequel ze světa Kingsmanů má oficiální název | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest