Smrtonosná past 5: Oficiální fotka. A bude šestka?

Smrtonosná past 5: Oficiální fotka. A bude šestka? | Fandíme filmu
Bruce Willis a Jai Courtney prozradili mnoho pikantních zajímavostí.

Smrtonosná past 5 se ještě ani nepodívala do kin a Bruce Willis už v jednom rozhovoru naznačil, že by se vůbec nebránil šestce. Konkrétně řekl, že sérii bere jako výzvu. Pokaždé je malinko starší a chce zkusit, jestli pořád dokáže běhat dost rychle a nenechá se zahanbit při rvačkách. Série Bruce baví a líbí se mu, že díky postupujícímu času je každý film malinko jiný. Diskutovat o tom, jestli na šestku Bruce má, je asi malinko předčasné, až uvidíme pětku, budeme o dost moudřejší.

Jai Courtney, který ve filmu hraje Johna McClanea juniora, byl v rozhovoru poněkud aktuálnější a prozradil pár střípků k chystané pětce. Bruceův hrdina si se synem prý nerozumí do velké míry proto, že starý McClane jde do všeho po hlavě a doufá, že to nějak dopadne, zatímco syn se mnohem radši drží plánu. Podobně jako v předchozích dvou částech bude film hodně stavět na odlišnosti obou protagonistů (v minulém díle Johna doprovázel zeť Justin Long a ve trojce to byl Samuel L. Jackson) a nepřijdeme ani o klasický motiv „ryby na suchu“, kdy McClane zase jednou bude muset zabrat v situaci, se kterou nemá naprosto žádné zkušenosti. Toť slova Jaie Courtneyho, nicméně ruku na srdce – vážně je tak velký rozdíl mezi střílením záporáků v „obvyklé situaci“ a v Moskvě? 

Když už je řeč o záporácích, jakmile na ně byl Courtney dotázán, začal mlžit a tvrdil, že kdyby cokoliv jen naznačil, prozradil by příliš. V návaznosti na to přišel redaktor, který rozhovor vedl se zajímavou myšlenkou – v každém lichém díle Smrtonosné pasti jsme se zatím potkali s nějakým Gruberem. Nesnaží se Courtney zatajit právě slavný zločinecký klan? Bez Alana Rickmana už to jméno sice nikdy nebude mít takový zvuk, nicméně pomrknutí pro fanoušky by to bylo pěkné. Zdaleka nejzajímavější na celém rozhovoru s „mladým McClanem“ ale byla teprve druhá oficiální fotografie z filmu (první najdete tady), na které otec se synem pózují v těch správně tvrďáckých pózách a tváří se, jako by zrovna vykropili plný sklad padouchů a chystali se na nášup. Závěrem zbývá snad už jen dodat, že oficiální český název filmu by měl znít Smrtonosná past: Opět v akci.

PS: Tento víkend bychom měli dostat první teaser trailer!

Zdroje: Huffington Post, EW

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest