Smrtonosná past 5: Nečekejte hloupou legraci

Smrtonosná past 5: Nečekejte hloupou legraci | Fandíme filmu
Zobrazit další 2 obrázky
Režisér John Moore slibuje "seriozní" zábavu a opravdu masivní automobilovou honičku. Navíc nejnovější videa a fotky z natáčení.

Je to tak vážení. Ve světě, kde se většina pozdějších pokračování snaží o určitou dávku nadhledu a sebeshazování, aby je diváci dokázali brát alespoň trošku vážně, režisér John Moore slibuje, že pátá Smrtonosná past se hloupému humoru či sebeparodování bude vyhýbat. Máme čekat akci podávanou s vážnou tváří, kterou zjemní akorát nějaká ta tradičně cynická McClaneova hláška. Uvidíme, jak tenhle přístup zabere, jestli dostaneme příjemně syrový thriller nebo jen škrobenou nudu.

Dále režisér prozradil, že natáčení automobilové honičky, na kterou se ve snímku můžeme těšit, zabralo plných 78 dní, takže by nás podle všeho mělo čekat opravdu masivní lepení kapoty na kapotu. Snad se Moore trochu zlepšil v natáčení akce, v jeho předchozích filmech to nebyla žádná sláva. Ostatně jednotlivé kousky chystané honičky můžete vidět dole ve video playlistu, stejně tak jak několik pěstních soubojů s Johnem McClanem a jeho synem. Jejich zkrvavené obličeje pak uvidíte i na fotkách dole v galerii.  Poslední zprávou z natáčení A Good Day To Die Hard pochází ze začátku července, kdy při natáčení jedné z akčních scén vypukl požár, když vrtule helikoptéry křísla o dřevěnou konstrukci. Nikdo naštěstí nebyl zraněn, nikdo z členů hlavního štábu dokonce ani nebyl v té době na place.

 

Smrtonosná Past 5: Nejnovější videa z natáčení

 

Zdroje: Empire, E Online!, CBM

Galerie: 3

Smrtonosná past 5: Nečekejte hloupou legraci | Fandíme filmu Smrtonosná past 5: Nečekejte hloupou legraci | Fandíme filmu Smrtonosná past 5: Nečekejte hloupou legraci | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest