Nomis: Thrillerový trailer klame tělem. Čeká nás nové Mlčení jehňátek nebo průšvih?

Nomis: Thrillerový trailer klame tělem. Čeká nás nové Mlčení jehňátek nebo průšvih? | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 6 obrázků
Nový trailer thrilleru s Henrym Cavillem přibližuje děj a postavy, ale zároveň trošku odrazuje svou kvalitou.

Henry Cavill si po roli Supermana a po poslední Mission: Impossible zahrál detektiva, který v doprovodu Alexandry Daddario a Bena Kingsleyho nahání nebezpečného predátora. Film natočil neznámý David Raymond a i přesto, že trailer se možná neprezentuje nijak výrazně, samotný film je poměrně vychvalovaný.

Pokud bych měl trailer nějak zhodnotit, první, co mě napadne, že střihači svou práci uspěchali a nezdařile poskládané scény působí v některých chvílích jako ukázka z laciné televizní produkce. Nicméně, i přesto, že trailer nedostal tolik péče, kolik by si zasloužil, film samotný je dle dosavadních ohlasů celkem povedený. Cavill se prý role detektiva, který musí řešit složitý případ a zároveň ochraňovat svou rodiny, zhostil s plnou parádou, a kromě něj je chválen i herecký výkon Bena Kingsleyho. Snímek je v některých ohledech dokonce přirovnává k detektivním majstrštykům jako jsou Sedm nebo Mlčení jehňátek. A pokud Nomis bude mít alespoň z poloviny tak hutnou atmosféru jeho zmíněné thrillery, mohlo by se jednat o solidní podívanou plnou známých hereckých jmen.

Detektivní thriller měl premiéru již minulý rok na festivalech. Americká premiéra zatím oznámena nebyla a v Evropě (těžko říct, jestli i u nás, možná v rámci filmových festivalů) bychom se měli dočkat na podzim.

Nomis pojednává o internetovém predátorovi, kterého zatkne americká policie. Brzy se ukáže, že jeho zločiny sahají daleko hlouběji, než policie tušila. Dopadený pedofil je hluchý a trpí rozdělenou osobností, a tak je pro policejní psycholožku v podání Alexandry Daddario extrémně složité z něj dostat jakékoliv užitečné informace. Objevují se nové stopy a policista v podání Henryho Cavilla se spojí s místním samozvaným mstitelem (Ben Kingsley), aby vypátral komplice, který je stále na útěku.

Galerie: 7

Nomis: Thrillerový trailer klame tělem. Čeká nás nové Mlčení jehňátek nebo průšvih? | Fandíme filmu Nomis: Thrillerový trailer klame tělem. Čeká nás nové Mlčení jehňátek nebo průšvih? | Fandíme filmu Nomis: Thrillerový trailer klame tělem. Čeká nás nové Mlčení jehňátek nebo průšvih? | Fandíme filmu Nomis: Thrillerový trailer klame tělem. Čeká nás nové Mlčení jehňátek nebo průšvih? | Fandíme filmu Nomis: Thrillerový trailer klame tělem. Čeká nás nové Mlčení jehňátek nebo průšvih? | Fandíme filmu Nomis: Thrillerový trailer klame tělem. Čeká nás nové Mlčení jehňátek nebo průšvih? | Fandíme filmu Nomis: Thrillerový trailer klame tělem. Čeká nás nové Mlčení jehňátek nebo průšvih? | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest