The Division: Filmová adaptace apokalyptické hry nezamíří do kin, ale na Netflix

The Division: Filmová adaptace apokalyptické hry nezamíří do kin, ale na Netflix | Fandíme filmu
Ubisoft
Akční film, ve kterém speciální agenti krotí násilnou epidemickou krizi v New Yorku nakonec budeme sledovat ze svých obýváků.

Looter shooter videohra The Division se v březnu dočkala druhého dílu, v němž se dění přesunulo ze zasněženého New Yorku do sluncem zalitého Washingtonu. Změnu místa hlásí ale i filmová adaptace a to přesně v tom smyslu, že ji nakonec neuvidíme na filmovém plátně, ale na Netflixu. Videoherní studio Ubisoft zprávu oznámilo v rámci konference na E3, kterou poté potvrdil na vlastním Twitteru i samotný Netflix.  

Abych byl upřímný, tak tahle novinka mě nijak zvlášť nepotěšila, protože jsem se hodně těšil, že si vychutnám akci na Manhattanu s Jakem Gyllenhaalem a Jessicou Chastain pěkně na velkém plátně. Každopádně bych se moc nebál, že streamovací gigant do projektu nasype jenom pár babek. Bright (90 mil.) a Six Underground (150 mil.) jsou důkazem toho, že Netflix připlatit umí. Novou verzi scénáře píše Rafe Judkins (seriál Agenti S.H.I.E.L.D.u).

Ve videoherním hitu od Ubisoftu smetla v newyorské metropoli drtivou část populace nákaza neštovic a v ulicích tak nastal pořádný zmatek. Vy jako spící agent tzv. Divize jste byli povoláni do akce a máte za úkol dostat situaci pod kontrolu ve střední části Manhattanu a přijít na kloub tomu, kdo onen virus vypustil. Putování po otevřené ploše nebude v žádném případě procházkou růžovou zahradou, protože někteří přeživší na potkání okamžitě vytahují plně nabitou zbraň a na nic se neptají. Takže nebezpečí může čekat na každém rohu.

Zdroj: Deadline

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest