Srandička: Justin Bieber vyzval Toma Cruise na souboj v ringu. Bez legrace

Srandička: Justin Bieber vyzval Toma Cruise na souboj v ringu. Bez legrace | Fandíme filmu
Souběžně s tím Conor McGregor vyzval Marka Wahlberga. Čeká nás velká hollywoodská bitva?
  1. Kapitola č.1
  2. Kapitola č.2

Co to celé má sakra být? Kdo ví. Možná Bieberovi šplouchá na maják. Možná hledá publicitu, protože co si budeme povídat, zábavný tweet se okamžitě začal šířit. Možná si Justin dělá rád legraci sám ze sebe – vzpomeňte, že v Zoolanderovi 2 se nechal zabít potupnou smrtí. A třeba s jeho výzvou nějak souvisí skutečnost, že je fanoušek boxu. Kdo by nicméně měl větší šanci v MMA zápase?

Cruis je známý sportovec, který se udržuje ve skvělé kondici a ve filmech točí většinu svých akčních scén sám. Na škole zápasil. Nicméně je mu 56 let. Bieber není proslulý sportem, ale zase je mu jen 25, takže kdyby měl dost času na trénink, třeba by měl šanci. Otázkou je, zda by Cruise do souboje šel, pokud je výzva myšlená vážně. Při odmítnutí by samozřejmě nešlo mluvit o žádné zbabělosti, ale spíš o zdravém rozumu – Tom asi nemá zapotřebí se zranit při podobné šaškárně a ohrožovat tak svoji kariéru a sportovní vášně. Na druhou stranu, kdyby šel výtěžek kupříkladu na charitu, třeba by to Cruise zlákalo.

Pro Conora McGregora je to celé jednoznačně dobrá publicita, takže proč si nepřihřát polívčičku. Ale co ten zápas s Wahlbergem? Zmínka o akciích naráží na skutečnost, že je Wahlberg jednou z celebrit, které vlastní podíl v pořadatelské společnosti UFC, pro kterou McGregor léta bojoval a netajil se tím, že jakožto zápasník nemá tak velký podíl, jak by si představoval. Proč si ale McGregor ze záplavy osobností vyhlédl zrovna Wahlberga? Možná proto, že má irské kořeny, v mládí byl v gangu a čtyři roky trénoval na boxerské drama The Fighter. Jisté je, že už v minulosti Wahlberg připustil, že by si McGregor větší podíl v UFC zasloužil a Conor jej už jednou vyzval, aby se s ním o akcie utkal.

V tomhle případě dává pro vyzvaného nabídka snad ještě menší smysl. Wahlberg možná není žádné ořezávátko, ale stoupnout si do ringu s několikanásobným MMA šampionem, který je skoro o dvacet let mladší a teprve před pár týdny ukončil profesionální kariéru, to zní jako sebevražda.

Celé to zkrátka zatím vypadá jako dělání ramen na Twitteru a PR šaráda, ale kdyby z toho nakonec něco vylezlo, budeme vás informovat.

Zdroj: Deadline

« Předchozí kapitola

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest