The Place Beyond the Pines: První dojmy, první videa

The Place Beyond the Pines: První dojmy, první videa | Fandíme filmu
Co se ze zahraničí proslýchá o nejnovějším filmu s Ryanem Goslingem? A pusťte si první videa z filmu.

Ryan Gosling se rád vrací k režisérům, s nimiž má čerstvou pozitivní zkušenost. S Nicolasem Windigem Refnem má rozpracované hned dva projekty – boxerské Only God Forgives a remake Loganova útěku. S režisérem Derekem Cianfrancem se potkal u dramatu Blue Valentine a společně se teď znovu sešli u The Place Beyond the Pines. O něm jsme už jednou psali, takže pozorným čtenářům nemusím připomínat výtečný casting v čele s Bradleym Cooperem, Rose Byrne nebo Evou Mendes. V zámoří se ale objevily i první ohlasy na hotový film a prý nás čeká podívaná, na kterou bude stát za to vydat se do kina.

Pozornost vzbuzuje už štědrá stopáž, která sahá téměř ke dvěma a půl hodinám, což je na kriminální drama poměrně dost. Cianfrancova epická sága je prý místy hůře stravitelná a odpovědi na divácké otázky asi nebude úplně nejsnadnější najít, ale je pocitově naplněná po okraj. Příběh bude vyprávěný z pohledu tří hlavních mužských postav. První dvě se dají při pohledu na herecká jména odhadnout předem – kaskadér a podvodník Luke v podání Ryana Goslinga a policista Avery, kterého hraje Bradley Cooper. Třetím ústředním charakterem je teenager Jason, kterého si střihne Dane Dehaan (Země bez zákona, Kronika). Příběhy těchto tří mužů jsou nějakým zásadním způsobem provázané, ale jakým – to už nám prozradí až samotný film.

Kromě toho ale první recenze slibují nevšední a nezapomenutelný zážitek, takže ať je váš názor na režisérovo rozporuplné dílko Blue Valentine jakýkoli, tahle událost by mohla v oscarové sezóně klidně posbírat pár úspěchů. Americkým distributorem se stala společnost Focus Features. O tom, jestli na to zareagují i distributoři čeští, můžeme zatím jen debatovat.

V klipech se můžete podívat na interview s několika záběry z filmu a část scény s Bradleym Cooperem.

 

The Place Beyond the Pines - první klipy z filmu

 

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest