Studio Fox před lety plánovalo masivní cross-over X-Menů, Fantastické čtyřky a dalších

Studio Fox před lety plánovalo masivní cross-over X-Menů, Fantastické čtyřky a dalších | Fandíme filmu
A poslední Fantastická čtyřka mohla vypadat úplně jinak.

Aktuálně už je budoucnost X-Menů a dalších superhrdinů, které dlouhá desetiletí spravovalo studio Fox, v rukou Marvelu. Scenárista Zack Stentz však v podcastu Kevina Smithe prozradil, že když ještě Fox měl X-Meny pod kontrolou, chystal se masivní cross-over, ve kterém by se potakli X-Meni, Fantastická čtyřka, Deadpool a Daredevil, na kterého tenkrát ještě měl Fox také práva. O čem měl snímek pojednávat se Stentz neodvážil prozradit, ale potvrdil, že tenhle projekt psal společně s Ashleym Millerem, spolu se kterým psal také X-Men: První třídu nebo prvního Thora. Co je možná na celém příběhu nejzajímavější, film měl podle Stentze točil Paul Greengrass (Bourne, Kapitán Phillips), avšak tenkrát to nedopadlo, protože byl režisér vytížený.

Stenz v podcastu dále uvedl, že spolu s Millerem napsali také scénář pro novou Fantastickou čtyřku. Scénář pojednával o tom, že začínající tým se málem stal Fantastickou pětkou, jenže záhy se ukázalo, že mladý Victor von Doom byl příliš narušený, než aby mohl být jejich součástí (a jak víme, Doom obvykle vystupuje ve Fantastické čtyřce jako záporák). Stenz s Millerem sice dostali zaplaceno, avšak v momentě, kdy na projektu začal pracovat režisér Josh Trank, byl jejich scénář zamítnutý a Trank si přivedl vlastní scenáristy, se kterými začal projekt psát znovu, úplně od nuly.

Komiksový film Paula Greengrasse zní jako hodně lákavá nabídka, nicméně pokud jde čistě o spojování jednotlivých hrdinů do společných filmů, tak k tomu sice nedošlo před lety, ale nemusíme se bát, že bychom o něj přišli, Marvel si na cross-overy potrpí a příležitost k propojování hrdinů si nenechá utéct.

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest