The Kitchen: Parta manželek mafiánů bere v traileru podsvětí do vlastních rukou

The Kitchen: Parta manželek mafiánů bere v traileru podsvětí do vlastních rukou | Fandíme filmu
Zobrazit další 2 obrázky
V Hell´s Kitchen neřádí jenom hrdinové od Marvelu, ale i gangsteři od DC.

Vertigo Comics je dceřiná část společnosti DC, díky které můžeme sledovat hrané adaptace Lucifera, Swamp Thing, Preachera, iZombie a spousty dalších komiksů. Nyní se nám představuje filmová novinka The Kitchen s partou ženských hrdinek, které převezmou kriminální podnik po svých manželích.

Příběh filmu se odehrává v sedmdesátých letech a pojednává o třech manželkách mužů, kteří byli zavřeni za své kriminální zločiny. A jelikož impérium potřebuje vůdce, rozhodnou se dámy vstoupit do temného podsvětí a pokračovat v tom, co jejich manželé začali (vzpomeňme na rok staré Vdovy). Z přehlížených manželek se postupně stávají sebevědomé až nemilosrdné vládkyně gangsterského podsvětí Hell´s Kitchen.

U Marvelu se v téhle newyorské čtvrti prohání Daredevil a další hrdinové ze skupiny Defenders. Na ty v DC verzi nenarazíme, ale i tak se jedná o zajímavou novinku se solidním hereckým obsazením, kde asi největší tahounkou bude Melissa Mccarthy, u které trailer naznačuje, že by mohla vybočit ze svých ukecaných až otravných komediálních rolí a ukázat dramatický herecký um. Doplňují ji Tiffany Haddish a Elisabeth Moss, kterou možná budete znát ze seriálu Příběh služebnice, za který získala i Zlatý glób.

Česká premiéra zatím oznámena nebyla. V amerických kinech bude film uveden 9. 8., ve slovenských 8. 8.

Galerie: 3

The Kitchen: Parta manželek mafiánů bere v traileru podsvětí do vlastních rukou | Fandíme filmu The Kitchen: Parta manželek mafiánů bere v traileru podsvětí do vlastních rukou | Fandíme filmu The Kitchen: Parta manželek mafiánů bere v traileru podsvětí do vlastních rukou | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest