Star Trek 2: Jak se sequel bude jmenovat?

Star Trek 2: Jak se sequel bude jmenovat? | Fandíme filmu
A jak to bude s Klingony?

Do světové premiéry nového Star Treku už zbývá jen necelých osm měsíců. Vysoce očekávaný projekt za 185 milionů dolarů je však stále zahalen celou řadou tajemství. Především stále nemáme vůbec jasno, o čem vlastně druhý díl bude. Tvůrci nyní konečně odtajnili oficiální název filmu, nicméně nedočkavým fanouškům tím zamotali hlavu možná ještě víc. Sequel se bude promítat pod titulem Star Trek Into Darkness (doslova „putování do temnoty“, sami jsme zvědaví, jak si s tímhle jménem poradí čeští distributoři).

Okamžitě se vyrojilo mnoho nových spekulací, co má prapodivný název znamenat. Podle některých teorií se jedná o definitivní potvrzení skutečnosti, že hlavním záporákem snímku bude populární Khan, jemuž se v seriálu téměř povedlo ovládnout planetu Zemi a vrátit lidstvo do temných věků. Dle jiných názorů jde o pouhý odkaz na Nolanova „Temného rytíře“, neboť režisér J.J. Abrams se Batmanovskou trilogií silně inspiroval. J.J. si také pohrál s fanoušky, když na předávání cen MTV nenápadným obrázkem v pozadí naznačil, že ve filmu uvidíme Klingony. Serveru HitFix se následně podařilo u svých interních zdrojů ověřit, že se této mimozemské rasy v sequelu skutečně dočkáme. Zvětšený obrázek si můžete prohlédnout v galerii.

Hlavní herecké hvězdy připravovaného blockbusteru Karl Urban, Noel Clarke a Benedict Cumberbatch se v nedávno vyšlých rozhovorech nechaly slyšet, že natáčení bylo opravdu úžasné. Nový film bude nesmírně epický a disponovat zajímavými postavami, na kterých bude divákovi záležet. Chris Pine pak pro změnu fanoušky ubezpečil, že přes veškerou velkolepost a velké nebezpečí, kterému bude muset posádka čelit, neztratí série nic ze svého humoru. Ohledně konkrétní dějové linie ovšem zůstali všichni herci nadále tajemní. Zřejmě nezbývá než počkat do května příštího roku. Na závěr přidáváme pro nedočkavce fanouškovský trailer a „první exkluzivní záběry“, kterými si z fanoušků vystřelil Karl Urban na Comic-Conu.      

 

Star Trek 2: Fan Trailer a "Exkluzivní stopáž"

 

Zdroje: HitFix, HitFix II, TrekMovie, Total Film, Den of Geek, The Week, Trek Web I, Trek Web II

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest