Freaks: Emile Hirsch drží dceru pod zámkem v novém traileru psychologického thrilleru

Freaks: Emile Hirsch drží dceru pod zámkem v novém traileru psychologického thrilleru | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 6 obrázků
Když vás někdo zamyká doma a tvrdí vám, že je to pro vaše dobro, pro ochranu před vnějším světem, působí to podezřele. Ale co když je to pravda?

Loni na podzim jsme vám představili psychologický thriller Frekas. Mezitím byl k vidění na českém festivalu Future Gate, odkud zaznamenal docela slušné ohlasy, nicméně do nějaké širší distribuce se pořád teprve chystá a to i mezinárodně. Proto se teď objevuje druhý trailer, podle kterého si mžete udělat jasnější představu o tom, zda se na film těšit nebo netěšit.

Emile Hirsch hraje viditelně rozrušeného octe, který zamyká svou sedmiletou dceru (Lexy Kolker) doma a tvrdí jí, že venku číhá smrtící nebezpečí. Tajuplný pan Kornout (Bruce Dern) holčičku přesvědčí, aby utekla a přidala se k němu na cestě za dobrodružstvím. Venku nicméně zjišťuje, že na tatínkových slovech možná přeci jen bylo něco pravdy.

Dříve nebylo tak docela zřejmé, zda je Hirschův otec dobrák zahnaný do kouta nebo nebezpečný nemocný člověk, který dceru týrá minimálně svým bludem, pokud ne nějak hůř. Nejnovější upoutávka však zdánlivě potvrzuje, že dcera má nějaké nadlidské schopnosti, kvůli kterým jí venku skutečně hrozí reálné nebezpečí.

Snímek zrežírovali Adam Stein a Zach Lipovsky, přičemž Stein je bez předchozích režisérských zkušeností a Lipovsky má za sebou nepříliš dobře přijaté snímky Povstání mrtvých: Strážní věž a Leprechaun: Origins. Premiéra snímku v USA je stanovená na 23. 8. 2018, uvedení u nás zatím ohlášeno nebylo.

 

Galerie: 7

Freaks: Emile Hirsch drží dceru pod zámkem v novém traileru psychologického thrilleru | Fandíme filmu Freaks: Emile Hirsch drží dceru pod zámkem v novém traileru psychologického thrilleru | Fandíme filmu Freaks: Emile Hirsch drží dceru pod zámkem v novém traileru psychologického thrilleru | Fandíme filmu Freaks: Emile Hirsch drží dceru pod zámkem v novém traileru psychologického thrilleru | Fandíme filmu Freaks: Emile Hirsch drží dceru pod zámkem v novém traileru psychologického thrilleru | Fandíme filmu Freaks: Emile Hirsch drží dceru pod zámkem v novém traileru psychologického thrilleru | Fandíme filmu Freaks: Emile Hirsch drží dceru pod zámkem v novém traileru psychologického thrilleru | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest