Just Cause: Filmovou adaptaci napíše scenárista Johna Wicka

Just Cause: Filmovou adaptaci napíše scenárista Johna Wicka | Fandíme filmu
Square Enix
Rico Rodriguez také touží dostat šanci na stříbrném plátně, kde  bude všechno bouchat a ze všech směrů poletí kulky.

Videoherní série Just Cause od vývojářů z Avalanche studia se koncem loňského roku dočkala čtvrtého dílu, který pokračoval v akčním divočení svých předchůdců. Kromě dobře známého padáku, přitahovacího háku nebo wingsuitu nabídl rozmary počasí v podobě písečné bouře nebo tornáda.

Studia Prime Universe Films a Constantin Film, jež vyprodukovalo všech šest Resident Evil filmů (a momentálně kutí Monster Huntera) jsou přesvědčena, že je herní prostor pro agenta Rica Rodrigueze malý, a ráda by jej viděla na filmovém plátně. K tomu má pomoci scenárista Derek Kolstad, což je člověk podepsaný pod trilogií Johna Wicka. Před Kolstadem tak leží v pořadí druhý filmový projekt vycházející z videoherní předlohy. Prvním byla sci-fi Echo, jinak píše seriálového Hitmana

Kolstad si akční žánr tedy dostatečně osahal, bude to chtít ale vybrat správného režiséra, který si dokáže poradit s akcí, která je v předloze hodně šílená. V roce 2017 bylo ohlášeno, že režie se ujme Brad Peyton (San Andreas), hlavní roli měl ztvárnit Jason „Aquaman“ Momoa a scénář napsat John Collee. Všechna tři jména však pravděpodobně odvál vítr.

Natáčení by se mělo rozjet zkraje příštího roku. Za předpokladu, že by snímek v kinech finančně uspěl, je v plánu celá série. Ale raději tolik nepředbíhejme.

Zdroj: Deadline

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest