Restart Mumie našel režiséra

Restart Mumie našel režiséra | Fandíme filmu
Kdo natočí novou Mumii? A jaká bude?

Jakoby těch remaků nebylo málo, chystá Universal další. Tentokrát to schytala Mumie. V neprospěch filmu mluví i najatý scénárista Jon Spaiths – spoluscenárista Promethea (jestli bylo něco hodně viditelně odfláknuto na tomto filmu, byl to právě scénář). Pod produkčním dohledem Alexe Kurtzmana a Roberta Orciho dostal film na starost Len Wiseman, který nám nedávno přinesl remake Total Recallu (přečtěte si naši recenzi).

Nová Mumie se má vrátit ke svým původním kořenům a má být daleko temnější, až hororová. Podle Wisemana se bude děj odehrávat více v současnosti. A výsledný film má být prý rodinná zábava, lehce inspirovaná knihami Michaela Crichtona. Čemuž osobně moc nerozumím, zmiňovaná kombinace si poněkud protiřečí.

Nová Mumie bude klást důraz na osobnost samotné mumie, ve které pořád přežívá člověk. Filmaři mumii chtějí zachovat jistou osobnost a charakter – tvrdí, že to je něco více než jen nějaká příšera. To všechno může být nakrásně pravda, nicméně stále platí, že řada diváků má pořád v paměti Mumii z devadesátých let s Brendanem Fraserem a na remake nebude nijak zvlášť zvědavá. Filmu se máme dočkat již v létě roku 2014, takže je načase, že projekt našel režiséra a pořádné přípravy mohou začít.

Zdroj: Deadline

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest