Robopocalypse: Anne Hathaway jedná o účasti

Robopocalypse: Anne Hathaway jedná o účasti | Fandíme filmu
Legendární režisér by pro svoji chystanou sci-fi pecku Robopocalypse rád získal Kočičí ženu! AKTUALIZACE: Obsazení se dále rozrůstá.

Aktualizace: Vypadá to, že obsazení by měl rozšířit také Ben Whishaw, kterého budete znát především z hlavní role ve snímku Parfém: Příběh vraha. V budoucnosti se na něj můžeme těšit jako na nového Q v chystané Bondovce Skyfall, popřípadě jako na jednu z hvězd Atlasu mraků sourozenců Wachowských. (Zdroj: Variety)

Steven Spielberg (Válečný kůň, Lincoln) už možná není v takové formě, jako tomu bývalo kdysi, ale pořád je režisérskou veličinou první velikosti. Jen blázen by odmítl nabídku dvojnásobného držitele Oscara a tvůrce hitů jako E.T. – Mimozemšťan nebo Zachraňte vojína Ryana. Momentálně chystá uvedení historické dramatu Lincoln, v němž si Daniel Day-Lewis střihne roli 16. prezidenta Spojených států. Nicméně fandové sci-fi jsou natěšení spíše na připravovaný snímek Robopocalypse.

Filmová adaptace stejnojmenné novely od Daniela H. Wilsona má popisovat futuristickou vizi budoucnosti, ve které umělá inteligence zvaná Archos spustí za pomocí strojů a robotů drtivý útok proti lidské rase. Již dříve jsme vás informovali o obsazení Chrise "Thora" Hemswortha (Sněhurka a lovec, Avengers) do hlavní mužské role. Nyní vyšlo najevo, že si tvůrci vyhlédli také talentovanou Anne Hathaway, jež letos řádila jako Selina Kyle v Nolanově megahitu Temný rytíř povstal. Dohoda zatím není uzavřena, přičemž studio sice v minulém týdnu spekulace popřelo, ale to není nic neobvyklého. Současně se objevila zpráva, že produkce by se měl ujmout Tom Rothman.

Premiéra je ve Spojených státech naplánovaná na 25. duben 2014, u nás bychom mohli epickou sci-fi řežbu zhlédnout již o den dříve.

Zdroj: Deadline

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest