The Power of the Dog: Nemilosrdný Benedict Cumberbatch přichází

The Power of the Dog: Nemilosrdný Benedict Cumberbatch přichází | Fandíme filmu
Zobrazit další 4 obrázky
Připravte se na souboj vůlí mezi prohnaným manipulátorem a nevinnou vdovou.

Pro některé z nás je lidské štěstí důvodem k obavám a zprostředkovaně zdrojem hněvu a zášti. Někdo žije prostě jenom proto, aby kolem sebe šířil nenávist a mizérii. Impozantní příběh o souboji dvou protichůdných lidských povah, jedné, která se nebojí milovat a druhé, která není schopná hlubších lidských citů, slibuje připravované drama The Power of the Dog. Projektu přidává na atraktivnosti prestižní herecké duo Benedict Cumberbatch (Doctor Strange) a Elisabeth Moss (Příběh služebnice).

Příběh inspirovaný novelou od Thomase Savage vypraví příběh dvou bratrů: Phila a George. První z nich (Cumberbatch) je chladný a extrémně inteligentní manipulátor, zatímco George je starostlivý, pracovitý a laskavý. Společně vlastní největší ranč v Montaně. Jejich vztah se výrazně změní v okamžiku, když si George v utajení vezme mladou vdovu Rose (Moss). Naštvaný Phil se rozhodne, že udělá cokoliv, aby manželku svého bratra vyhnal a zničil. Veškeré zbraně jsou povoleny, včetně využítí jejího syna Petera jako figurky v nerovné a nemilosrdné hře. Režii a scénář obstará Jane Campion (Piano). Natáčení by mělo začít na konci letošního roku.

Zdroj: Variety

Galerie: 5

The Power of the Dog: Nemilosrdný Benedict Cumberbatch přichází | Fandíme filmu The Power of the Dog: Nemilosrdný Benedict Cumberbatch přichází | Fandíme filmu The Power of the Dog: Nemilosrdný Benedict Cumberbatch přichází | Fandíme filmu The Power of the Dog: Nemilosrdný Benedict Cumberbatch přichází | Fandíme filmu The Power of the Dog: Nemilosrdný Benedict Cumberbatch přichází | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest