Suicide Squad 2: James Gunn si vybral posilu ve Strážcích Galaxie

Suicide Squad 2: James Gunn si vybral posilu ve Strážcích Galaxie | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 6 obrázků
Sebevražedný oddíl obsadil záporáka King Sharka. AKTUALIZOÁNO

AKTUALIZACE: Michael Rooker zprávu o svém obsazení do The Suicide Squad popřel.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

DA...........NOT!!!

Příspěvek sdílený Michael Rooker (@michael_rooker),

Původní zpráva z 10. 5.: James Gunn nedávno na sociálních sítích potvrdil jednomu z fanoušků, že casting The Suicide Squad je dokončený. A vzápětí se objevila zpráva o tom, kdo si má zahrát King Sharka, poslední postavu, u které jsme zatím jejího představitele neznali. King Shark je humanoidní žralok, který se měl objevit už v prvním Sebevražedném oddílu, ale nakonec na něj nedošlo. V galerii si můžete prohlédnout alespoň jeho výtvarné návrhy. Ve dvojce už se bez něj James Gunn neobejde.

Do role podle serveru The Wrap obsadil Michaela Rookera, svého dlouholetého přítele, se kterým se seznámil už při natáčení hororu Slither z roku 2006. Většina diváků jej bude znát zřejmě především jako Yondua z Gunnových Strážců Galaxie. Pokud se tedy nakonec nepodařilo ze Strážců přivést Davida Bautistu, jak měl podle neoficiálních informací Gunn původně v plánu, může se režisér těšit alespoň na další spolupráci se svým tradičním parťákem.

Suicide Squad (Sebevražedný oddíl) je utajená jednotka určená pro černé operace, ke kterým se americké úřady veřejně nechtějí nebo nemohou hlásit. Do jednotky jsou vybíraní nejrůznější superzločinci, aby si jednotka poradila s nadlidskými hrozbami. The Suicide Squad režíruje a scénář napsal James Gunn, datum české a slovenské premiéry je stanoveno na 5. 8. 2021. V hlavních rolích by měli vystupovat Margot Robbie, Viola Davis, Jai Courtney, Idris Elba, John Cena, David Dastmalchian, Michael Rooker, a Daniela Melchior.

Zdroje: The Wrap, James Gunn,

Galerie: 7

Suicide Squad 2: James Gunn si vybral posilu ve Strážcích Galaxie | Fandíme filmu Suicide Squad 2: James Gunn si vybral posilu ve Strážcích Galaxie | Fandíme filmu Suicide Squad 2: James Gunn si vybral posilu ve Strážcích Galaxie | Fandíme filmu Suicide Squad 2: James Gunn si vybral posilu ve Strážcích Galaxie | Fandíme filmu Suicide Squad 2: James Gunn si vybral posilu ve Strážcích Galaxie | Fandíme filmu Suicide Squad 2: James Gunn si vybral posilu ve Strážcích Galaxie | Fandíme filmu Suicide Squad 2: James Gunn si vybral posilu ve Strážcích Galaxie | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest