Rim of the World: V traileru na sci-fi film od Netflixu se děti postaví "emzákům"

Rim of the World: V traileru na sci-fi film od Netflixu se děti postaví "emzákům" | Fandíme filmu
Zobrazit další 2 obrázky
Budou z toho další Stranger Things?

Protože z knihovny Netflixu mizí seriály a filmy, které pocházejí z distribuce jiných firem, je jasné, že streamovací gigant bude muset oslovit diváky něčím jiným. A tak šplápl na plyn v případě tituly z vlastní produkce. 

Z ní pochází i sci-fi film nazvaný Rim of the World o partičce dětí, které se na letním táboře musejí potýkat s mimozemským útokem.

To na první pohled nemusí znít jako něco extra zajímavého, víme, jak jsou obvykle dětské postavy ve filmech/seriálech otravné, ale Netflix nám seriálem Stranger Things dokázal, že umí natočit projekty s dětskými hlavními hrdiny, kterým se dá fandit.

Nicméně, trailer není úplně přesvědčivý. Pokud jde o spád a akční scény, nevypadá to špatně. Režie se ujal McG, který je relativně zdatný "řemeslník", pokud jde o akční momenty, ale v upoutávce je i pár věcí, které vyvolávají nervozitu. Především jsou to nějaká klišé (děti, které nemají nic společného se spojí, aby bojovaly za záchranu lidstva... to už jsme někdy viděli, že?) a některé trikové efekty nejsou žádná sláva. 

Docela překvapením je, že příběh sám o sobě působí vcelku neobjevně, což je zarážející s ohledem na to, že ho dal dohromady Zack Stentz, který napsal scénář například k X-Men: První třída.

Uvidíme, jaký bude finální film, snad bude originálnější, než se zatím zdá. Dozvíme se to 24. května.

Galerie: 3

Rim of the World: V traileru na sci-fi film od Netflixu se děti postaví "emzákům" | Fandíme filmu Rim of the World: V traileru na sci-fi film od Netflixu se děti postaví "emzákům" | Fandíme filmu Rim of the World: V traileru na sci-fi film od Netflixu se děti postaví "emzákům" | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest