The Batman se může točit až příští rok

The Batman se může točit až příští rok | Fandíme filmu
Warner Bros.
Nová verze Temného rytíře údajně byla na studio Warner málo akční.

Minulý týden začala kolovat zvěst, podle které měl chystaný The Batman konečně začít nabírat obsazení. Žádných takových zpráv jsme se prozatím nedočkali a místo toho to vypadá, že si na pořádné novinky o Batmanovi nejspíš počkáme.

Redaktoři několika předních hollywoodských zpravodajů se aktuálně rozpovídali o tom, že na scénáři filmu se pořád ještě pracuje. Nejde tak vyloučit, že natáčení začne až v příštím roce! Pokud tomu tak skutečně bude, tak v nejbližší době s castingovými novinkami spíš nepočítejme. Existují vlastně dvě varianty. Buď se scénář stihne hodně rychle dodělat a v tom případě natáčení odstartuje v listopadu letošního roku v Londýně. Anebo se úpravy budou protahovat a kamery se roztočí až v prvním kvartále příštího roku. Dle dostupných informací studio po režisérovi a scenáristovi Mattu Reevesovi chce, aby do scénáře zakomponoval větší množství akce. Jestli to tak doopravdy je, tak můžeme jen doufat, že akční scény nebudou z filmu příliš vyčnívat.

Kdyby se v otázce castingu v nejbližších dnech přeci jen něco událo, tak vás budeme samozřejmě informovat, ale jestli natáčení odstartuje skutečně až příští rok, tak se podrobnosti o představitelích ústředních rolí dozvíme teprve někdy na podzim nebo v zimě.

Snímek režíruje Matt Reeves, datum premiéry je stanovené na 25. 6. 2021.

Zdroje: Daniel R I, II, Justin Kroll,

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest