Sonic: Fanoušci tak nadávali na jeho vzhled, že jej studio slíbilo předělat

Sonic: Fanoušci tak nadávali na jeho vzhled, že jej studio slíbilo předělat | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 8 obrázků
Modrý ježek se divákům nelíbí, takže se ho tvůrci rozhodli předělat. Slíbil to sám režisér.

Před pár dny se světu představil nevalný trailer na Sonica a rozhněvané reakce diváků na sebe nenechaly dlouho čekat. Velká kritika nepovedeného vzhledu modrého ježka se jako povodeň rozvalila po celém internetu a nyní se na ni rozhodl reagovat i režisér Jeff Fowler.

Ten na Twitteru slibuje, že finální verze Sonica bude vypadat jinak, než jak jsme ji viděli v traileru.

Děkuji za podporu i za kritiku. Chápeme vaše reakce. Nejste spokojeni se vzhledem [Sonica] a chcete, aby se změnil. A vaše přání splníme. Všichni v Paramountu a u Segy se plně věnují tomu, aby [Sonic] vypadal co nejlépe to půjde…“

K tomu režisér připnul #gottafixfast. Do premiéry sice zbývá ještě půl roku, takže by se mohlo zdát, že není kam spěchat, nicméně studio potřebuje k dalším propagačním účelům Sonica v plnohodnotné a funkční podobě, aby mohla marketingová kampaň vypuknout naplno, takže úpravy opravdu nelze odkládat.

Celé sdělení dává fanouškům alespoň částečnou naději na zlepšení a Sonic by možná mohl vypadat věrněji své původní předloze, jak si spousta lidí přeje. Nicméně těžko soudit, jak velké změny vzhledu nastanou a jestli redesign příliš neovlivní celkový rozpočet filmu.

Malé městečko Green Hills se semkne, aby pomohlo šerifovi Tomu Wahowskimu vyrazit na cestu do San Francisca a pomoci Sonicovi. Modrý antropomorfní ježek, který dovede běhat nadzvukovou rychlostí, je možná „nezletilý delikvent“ na útěku před úřady, nicméně je odhodlaný zastavit doktora Robotnika, geniálního leč šíleného vědce, který ukradl Sonicovy prsteny.

V hlavních rolích hrají Ben Schwartz, James Marsden, Jim Carrey, Adam Pally, Neal McDonough a Tika Sumpter. Režíruje Jeff Fowler, scénář napsali Patrick Casey, Josh Miller a Oren Uziel. Datum české a slovenské premiéry je stanovené na 7.11. 2019.

Ježek Sonic byl vymyšlený jako maskot pro společnost Sega, v době, kdy její konzole soupeřili s Nintendem, které zastupoval Mario. První hra s postavičko vyšla v roce 1991, do dnešního dne se prodalo přes 350 kopií různých her, ve kterých postava modrého ježka vystupuje. Kromě her existují také televizní seriály a další média. Většina hlavních her jsou plošinovky, ve kterých hrdina obrovskou rychlostí probíhá herním prostředím. Společně se svými přáteli se Sonic konstantně pokouší zhatit plány zlého doktora Robotnika, který se pokouší ovládnout svět.

Galerie: 9

Sonic: Fanoušci tak nadávali na jeho vzhled, že jej studio slíbilo předělat | Fandíme filmu Sonic: Fanoušci tak nadávali na jeho vzhled, že jej studio slíbilo předělat | Fandíme filmu Sonic: Fanoušci tak nadávali na jeho vzhled, že jej studio slíbilo předělat | Fandíme filmu Sonic: Fanoušci tak nadávali na jeho vzhled, že jej studio slíbilo předělat | Fandíme filmu Sonic: Fanoušci tak nadávali na jeho vzhled, že jej studio slíbilo předělat | Fandíme filmu Sonic: Fanoušci tak nadávali na jeho vzhled, že jej studio slíbilo předělat | Fandíme filmu Sonic: Fanoušci tak nadávali na jeho vzhled, že jej studio slíbilo předělat | Fandíme filmu Sonic: Fanoušci tak nadávali na jeho vzhled, že jej studio slíbilo předělat | Fandíme filmu Sonic: Fanoušci tak nadávali na jeho vzhled, že jej studio slíbilo předělat | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest