Sonic the Hedgehog: Populární herní postavička ukazuje svou filmovou podobu

Sonic the Hedgehog: Populární herní postavička ukazuje svou filmovou podobu | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 6 obrázků
Po tajuplném plakátu dorazily také obrázky, na kterých je Sonic pořádně vidět.

S videoherními ikonami se nám v poslední době v kinech celkem trhá pytel. Za pár let dorazí animovaný Mario, už brzy uvidíme Detektiva Pikachu a na podzim přifrčí Sonic the Hedgehog. Zatím jsme mohli vidět jen jeho siluetu na prvním plakátu, teď dorazily konečně i pořádné obrázky. Nejspíš jde o nějaký interní reklamní materiál, ale to je celkem jedno, hlavní je, že si chlupáče konečně můžeme prohlédnout. Podobně jako v případě Pikachu je z hladké potvůrky z her a animovaných seriálů chlupaté zviřátko, tak skočte do galerie a prohlédněte si jej.

Malé městečko Green Hills se semkne, aby pomohlo šerifovi Tomu Wahowskimu vyrazit na cestu do San Francisca a pomoci Sonicovi. Modrý antropomorfní ježek, který dovede běhat nadzvukovou rychlostí, je možná „nezletilý delikvent“ na útěku před úřady, nicméně je odhodlaný zastavit doktora Robotnika, geniálního leč šíleného vědce, který ukradl Sonicovy prsteny.

V hlavních rolích hrají Ben Schwartz, James Marsden, Jim Carrey, Adam Pally, Neal McDonough a Tika Sumpter. Režíruje Jeff Fowler, scénář napsali Patrick Casey, Josh Miller a Oren Uziel. Datum české a slovenské premiéry je stanovené na 14.11. 2019.

Ježek Sonic byl vymyšlený jako maskot pro společnost Sega, v době, kdy její konzole soupeřili s Nintendem, které zastupoval Mario. První hra s postavičko vyšla v roce 1991, do dnešního dne se prodalo přes 350 kopií různých her, ve kterých postava modrého ježka vystupuje. Kromě her existují také televizní seriály a další média. Většina hlavních her jsou plošinovky, ve kterých hrdina obrovskou rychlostí probíhá herním prostředím. Společně se svými přáteli se Sonic konstantně pokouší zhatit plány zlého doktora Robotnika, který se pokouší ovládnout svět.

Zdroje: CBM

Galerie: 7

Sonic the Hedgehog: Populární herní postavička ukazuje svou filmovou podobu | Fandíme filmu Sonic the Hedgehog: Populární herní postavička ukazuje svou filmovou podobu | Fandíme filmu Sonic the Hedgehog: Populární herní postavička ukazuje svou filmovou podobu | Fandíme filmu Sonic the Hedgehog: Populární herní postavička ukazuje svou filmovou podobu | Fandíme filmu Sonic the Hedgehog: Populární herní postavička ukazuje svou filmovou podobu | Fandíme filmu Sonic the Hedgehog: Populární herní postavička ukazuje svou filmovou podobu | Fandíme filmu Sonic the Hedgehog: Populární herní postavička ukazuje svou filmovou podobu | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest