Charlieho andílci: Kristen Stewart slibuje, že film bude zábavný a divný

Charlieho andílci: Kristen Stewart slibuje, že film bude zábavný a divný | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 7 obrázků
Nemusíme se zřejmě bát, že by se reboot bral příšli vážně. K tomu jsou tu první fotky.

Je to už nějakých šestnáct let, co se naposledy Charlieho andílci podívali do kin. Ale brzy se vrátí, pracuje se na rebootu, ve kterém si jednu z hlavních rolí zahraje Kristen Stewart. Právě tahle herečka se rozhodla uklidnit fanoušky, kteří znervóznili poté, co se objevily zprávy o tom, že film bude poměrně realistický. Někteří diváci se začali strachovat, že film bude postrádat humor, který k seriálovým i filmovým verzím Charlieho andílků prostě patří:

"Myslím, že v jednu chvíli jsme prohlásili, že to bude sebeuvědomělé a realistické a všichni na to, 'Moment, bude to stále zábavné?' A já reagovala, 'Jasně, samozřejmě, vždyť jsou to Charlieho andílci.'... A je to zábavné a je to také divné, takže doufejme, že se lidé během sledování pobaví."

Režisérka Elizabeth Banks nemá snadný úkol. V dnešní době jsou lidé hodně citliví na společenská témata jako je rovnost pohlaaví a podobně, takže je jasné, že někteří jedinci budou číhat na každou možnost, jak se do Charlieho andílku pustit a ztrhat je jako "feministickou agitku". 

Je tak důležité, aby se film nebral úplně vážně a nebál se nadhledu. Jestli tomu tak bude, to se dozvíme letos 14. listopadu. Dole v galerii si můžete prohlédnout první sérii oficiálních fotek.

O nové verzi zatím víme to, že ústřední agentky hrají Kristen Stewart, Naomi Scott a Ella Balinska. Po světě existuje rovnou celá řada andělských jednotek a máme potkat hned tři různé Bosleye, v podání Patricka Stewarta, Djimona Hounsou a Elizabeth Banks, která zároveň snímek zrežírovala. Ve vedlejší roli vystupuje Sam Claflin. Scénář připravili Jay Basu, Craig Mazin a Semi Chellas. České a slovenské datum premiéry filmu je stanovené na 14.11. 2019.

Zdroj: Variety

Galerie: 8

Charlieho andílci: Kristen Stewart slibuje, že film bude zábavný a divný | Fandíme filmu Charlieho andílci: Kristen Stewart slibuje, že film bude zábavný a divný | Fandíme filmu Charlieho andílci: Kristen Stewart slibuje, že film bude zábavný a divný | Fandíme filmu Charlieho andílci: Kristen Stewart slibuje, že film bude zábavný a divný | Fandíme filmu Charlieho andílci: Kristen Stewart slibuje, že film bude zábavný a divný | Fandíme filmu Charlieho andílci: Kristen Stewart slibuje, že film bude zábavný a divný | Fandíme filmu Charlieho andílci: Kristen Stewart slibuje, že film bude zábavný a divný | Fandíme filmu Charlieho andílci: Kristen Stewart slibuje, že film bude zábavný a divný | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest