X-Men: Days of Future Past - Potvrdil Patrick Stewart účast?

X-Men: Days of Future Past - Potvrdil Patrick Stewart účast? | Fandíme filmu
Proslýchá se, že Days of Future Past by měly propojit původní tým s První třídou. "Starý" Profesor X se teď nenápadně vyjádřil.

Už delší dobu je prakticky potvrzené, že díky skákání v čase se příštích X-Menech setkáme jak s hrdiny původní trilogie, tak s mladíky z První třídy. Že se uvidíme se všemi herci z First Class bylo jisté už delší dobu, přeci jen mají podepsané smlouvy, nicméně jaká je situace kolem původních herců, to je jedna velká neznámá. Pravda, například Shawn Ashmore (Iceman) v jednom ze starších rozhovorů tvrdil, že smlouvu na další díly má, jenže nás zajímají především postavy, které se objevily jak ve své mladší, tak starší podobě. Rebecca Romijn (představitelka „staré“ Mystique) si už v První třídě střihla alespoň cameo, takže je cítit, že minimálně někteří herci by o návrat do série stáli, nicméně teprve teď se jeden herec k případnému návratu vyjádřil. I když dost nepřímo.

Patrick Stewart se údajně dal při nakupování do řeči s redaktorem Comic Book Clubu, ten se ho zeptal, co ho čeká dál. A když se zeptal, zda nějací X-Meni, Stewart prý neznatelně přikývl. Neprověřený zdroj, jako je Comic Book Club, je samozřejmě třeba brát s určitou rezervou, nicméně pokud se opravdu máme v příštích X-Menech setkat s původními herci, je pomalu načase, aby začali podepisovat smlouvy, neboť natáčení filmu by mělo začít krátce po novém roce, hned jak se Jennifer Lawrence vzpamatuje z druhých Hunger Games. Uvidíme, jak se casting druhých Vughnových X-Menů nakonec vybarví, nicméně kdo z původního obsazení je nepostradatelný podle vás? Patrick Stewart? Ian McKellen? Někdo další?

Zdroj: Bleeding Cool

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest