Creed of Violence: Daniel Craig je nebezpečný dvojitý agent během mexické revoluce

Creed of Violence: Daniel Craig je nebezpečný dvojitý agent během mexické revoluce | Fandíme filmu
Dlouho připravovaný projekt se konečně hýbe kupředu a přibral velkou hvězdu.

Jeden z největších drsňáků Hollywoodu a nynější James Bond se upsal novému projektu s názvem Creed of Violence. Ten by mohl být velkým comebackem pro režiséra Todda Fielda, od jehož posledního filmu Little Children, uběhlo dlouhých třináct let. Tak velkou pauzu možná způsobilo právě letité plánování Creed of Violence, kolem kterého se dlouhou dobu točila velmi zajímavá jména jako Leonardo Di Caprio nebo Christian Bale. Konkrétně Christian si měl hlavní postavu (kterou nakonec ztvární Craig) zahrát už před pěti lety, ale kvůli finančním neshodám z produkce sešlo.

Snímek je adaptací stejnojmenné knižní předlohy, jejímž autorem je Boston Teran. Děj se odehrává v Mexiku roku 1910 a točí se kolem kriminálníka Rawbona (Craig). V zemi se schyluje k revoluci a toho se Rawbone pokusí využít. Rozhodne se přes americké hranice propašovat náklaďák plný zbraní, ale je chycen americkými agenty a aby se vyhnul vězení, souhlasí s nabídkou pracovat pro americkou vládu. Musí dál předstírat, že převáží zbraně a přitom rozkrýt pašeráckou podsvětní síť. Jeho doprovodem bude agent John Lourdes, pro kterého však bude celá cesta a spolupráce s gangsterem velmi osobní.

Daniel Craig a Todd Field měli spolu točit už před několika lety, a to na seriálu Purity pro stanici Showtime, který se nakonec nikdy nezačal připravovat. Teď už to však vypadá, že se vzájemné spolupráce skutečně dočkají a natáčení by mělo začít hned po ukončení natáčení nového dobrodružství agenta 007, což bude přibližně na jaře 2020. Jestli se další Danielovy role nemůžete dočkat, tak úplně nejdřív jej uvidíme v Knives Out - hvězdně obsazeném detektivním snímku Riana Johnsona.

Titulní fotka je z filmu Kovbojové a vetřelci.

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest