Disney+: Kdy dorazí zabiják Netflixu, kolik bude stát a co bude umět

Disney+: Kdy dorazí zabiják Netflixu, kolik bude stát a co bude umět | Fandíme filmu
Zobrazit další 2 obrázky
Vypadá, že to Disney se svými ambicemi stát se jedničkou ve světě streamovacího videa myslí smrtelně vážně.
  1. Kdy to začne
  2. Cena 
  3. Předplatitelé

Cena 

Velmi přívětivá bude i startovací cena, která bude nastavena na 6.99 USD/měsíčně (přibližně 155 Kč). Diváci budou mít i možnost si celou službu předplatit na celý rok dopředu za 69.99 USD (kolem 1 600 Kč), což by vycházelo na 5.83 USD (130 Kč/měsíčně). Jenom pro představu, standardní streamovací balíček u Netflixu se po letošním plánovaném zdražení dostává na 13 dolarů měsíčně. Premium dokonce na 16 dolarů. Disney tak bude z tohoto pohledu mnohem „přátelštější“ než konkurence. V Česku je Netflix v současnosti o něco levnější (199 Kč/měsíc za základní variantu), tak je možné, že u nás oproti USA ceny srazí i Disney.

Obsah a platforma

Pomalu ale jistě se dostáváme k největší přednosti služby Disney+. Ta bude totiž nabízet přístup do velmi pestré a peckami nabité knihovny. Pod hlavičkou vlastního obsahu zde spadají značky jako Disney, Pixar, Marvel, Star Wars nebo National Geographic. Obsahově bude nabídka široce rozkročená. Od akčních blockbusterů, animovaných filmů a seriálů až po dokumenty či žánrově specificky vyhraněné pořady. V počáteční fázi se tak v knihovně počítá s více než čtyřmi stovkami starších filmů a stovkou nejnovějších hitů z kinosálů.

Navíc se v prvním roce od spuštění uživatelé mohou těšit na 7 500 episod aktuálních nebo již skončených seriálů (např. Simpsonovi). V přípravě je i exkluzivní obsah určený výhradně pro Disney+ - v první vlně 25 nových seriálů a 10 filmů. Další silnou stránkou připravované služby bude její technická dostupnost. Streamovat budeme moci přímo přes webové stránky Disneyplus.com, herní konzole (PS4, X-Box atd.), mobilní zařízení, chytré televize nebo nejrůznější streamovací krabičky, které jde v současnosti k televizi pořídit.

« Předchozí kapitola
Další kapitola »

Galerie: 3

Disney+: Kdy dorazí zabiják Netflixu, kolik bude stát a co bude umět | Fandíme filmu Disney+: Kdy dorazí zabiják Netflixu, kolik bude stát a co bude umět | Fandíme filmu Disney+: Kdy dorazí zabiják Netflixu, kolik bude stát a co bude umět | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest