Sovereign: Sci-fi z vesmírné stanice od tvůrců Tichého místa a Příchozích

Sovereign: Sci-fi z vesmírné stanice od tvůrců Tichého místa a Příchozích | Fandíme filmu
Zobrazit další 3 obrázky
Herec Mahershala Ali se upsal k dalšímu projektu.

Letošní držitel Oscara za nejlepší výkon ve vedlejší roli se chopí hlavní role v připravovaném sci-fi snímku od producentů filmu Příchozí či seriálu Stranger Things, který nese název Sovereign. Zápletka zatím není oficiálně známá, podle starších zpráv by se ovšem film měl odehrávat na vesmírné stanici, kde hrdina pátrá po tom, proč záhadně zmizela celá posádka, včetně jeho manželky.

Režie se ujme Marc Munden, který režíroval například seriál Utopia. Scénář napíšou Scott Beck a Bryan Woods, známí svou prací na snímku A Quiet Place. Produkují Shawn Levy, Dan Levine a Dan Cohen, kteří společně přinesli přemýšlivou sci-fi Příchozí. ,,Stejně jako Příchozí je pro nás i tento film snovým skloubením zajímavého scénáře s vizionářským režisérem. A s talentovaným Mahershalou Alim cítíme, že teď už máme kreativní partnery, kteří dokážou vypovědět příběh, na který diváci nezapomenou,‘‘ uvedli producenti.

Mahershala Ali má již se snímky žánru sci-fi zkušenosti – objevil se v Hunger Games a nedávno si zahrál také ve filmu Alita: Bojový anděl režiséra Roberta Rodrigueze. Ali v roli vystřídal Josepha Gordona-Levitta, který měl protagonistu hrát před dvěma lety, když jsme se o projektu poprvé dozvěděli. Datum premiéry Sovereigna zatím není známo.

Sovereign

USA
Sci-Fi, Thriller
Info o filmu

Galerie: 4

Sovereign: Sci-fi z vesmírné stanice od tvůrců Tichého místa a Příchozích | Fandíme filmu Sovereign: Sci-fi z vesmírné stanice od tvůrců Tichého místa a Příchozích | Fandíme filmu Sovereign: Sci-fi z vesmírné stanice od tvůrců Tichého místa a Příchozích | Fandíme filmu Sovereign: Sci-fi z vesmírné stanice od tvůrců Tichého místa a Příchozích | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest