Terminátor 6: Nový Terminátor se umí duplikovat a další zajímavosti z první ukázky

Terminátor 6: Nový Terminátor se umí duplikovat a další zajímavosti z první ukázky | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 6 obrázků
Na CinemaConu vystoupili Arnold Schwarzenegger a spol., aby divákům prezentovali první záběry z Terminátora: Temného osudu.
  1. Kapitola č.1
  2. Kapitola č.2

Druhá ukázka se znovu odehrávala na mostě (ve dne) a představuje nového zlého Terminátora v podání Gabriela Luny. Terminátor se zformuje poblíž místa dopravní kolize. Je z tekutého kovu, podobně jako starý známý T-1000. Když je v tekuté podobě, tak není stříbrný, ale černý. Tekutého Terminátora doprovází ještě T-800 s kompletně odhaleným skeletem (akorát není stříbrný, ale také černý). Grace chrání Dani Ramos (Natalia Reyes), Terminátoři na ně zaútočí. T-800 po nich hodí kopím a netrefí. Grace kopí sebere, aby jej sama použila jako zbraň a říká Dani, aby se dala na úprk, až ji Terminátoři začnou zabíjet.

Znenadání vjíždí na scénu Sarah Connor (Linda Hamilton) v terénním autě. Srazí mechanického terminátora a vystoupí. V rukou má dvě velké zbraně, zřejmě samopal a RPG (raketomet). Do tekutého Terminátora vysolí celý zásobník automatické pušky, až jej nakonec nárazy kulek smetou z mostu, těsně před tím, než dojde ke Grace a Dani. T-800 sraženého autem následně odpálí s pomocí RPG. Na Terminátora, co sletěl z mostu hodí Sarah granát, nebo snad nějakou výbušninu, řekne Grace, že se vrátí (tedy ikonickou hlášku série), kráčí směrem ke kameře, vytahuje brokovnici a za jejími zády je vidět exploze z odpálené výbušniny.

AKTUALIZACE: Z další novinářské reakce se zdá, že nový Terminátor zřejmě má kovový skelet, na něm tekutou vrstvu a rozděluje se tak, že kovová kostra a "kůže" z tekutého kovu pracují zvlášť. Nejspíš tedy neuvidíme na plátně dvakrát Gabriela Lunu, jen se z něj občas oddělí jeho skelet a bude operovat samostatně.

Vedle dvou scén videoukázka nabídla také rychlý setřich dalších úryvků. V těch má dojít k útoku na továrnu na Terminátory a Terminátor v podání Diega Luny tu prochází halou a řeže vojáky svýma ostrýma rukama z tekutého kovu. Mackenzie Davis bojuje na bojišti podobném postapokalyptickým výjevům z prvních dvou filmů proti Terminátorům s chapadly. Měl být vidět okamžik z podvodní akční scény a okamžik z letecké akční scény, ve které Terminátor (Luna) visí ze strany letadla, podobně jako Ethan Hunt v Mission: Impossible 5. Letecká scéna je prý obrovská, je v ní řada letadel, která do sebe různě narážejí. V sestřihu se objevuje také Terminátor v podání Arnolda Schwarzeneggera, který snad střílí s obrovského kulometu z helikoptéry, i když v téhle části jsou výpovědi diváků opět lehce mlhavé. Vypadá to, že Arnoldův Terminátor a Sarah Connor jsou na stejné straně.

Většina novinářů mluví o předkládaných záběrech pozitivně nebo rovnou v superlativech a to přesto, že efekty ještě nejsou zcela dokončené. Mluví se o obřím měřítku, intenzitě, vtahujícím světě a pochmurné atmosféře. Hudba je prý inspirovaná Mexikem. Nu...že bychom se po letech konečně dočkali opravdu vynikajícího Terminátora?

Na závěr video s Lindou Hamilton, která kritizuje poslední Terminátor filmy:

Děj film je zasazený do Mexika, jednou z hlavních hrdinek bude mladá Mexičanka, společně s postavami Sarah Connor (Linda Hamilton) a T-800 (Arnold Schwarzenegger). Nové postavy ztvární Natalia Reyes, Mackenzie Davis, Gabriel Luna a Diego Boneta. Snímek má ignorovat všechny Terminator filmy, které netočil James Cameron, který také produkuje. Scénář píše Billy Ray, režíruje Tim Miller. Datum české a slovenské premiéry je v tuto chvíli stanovené na 22. 11. 2019.

Zdroje: Collider, Birth Movies Death, ComicBook, Deadline, Screen Rant, Slashfilm,

« Předchozí kapitola

Terminátor: Temný osud

01.11.2019 | USA
Akční, Sci-Fi
Info o filmu

Galerie: 7

Terminátor 6: Nový Terminátor se umí duplikovat a další zajímavosti z první ukázky | Fandíme filmu Terminátor 6: Nový Terminátor se umí duplikovat a další zajímavosti z první ukázky | Fandíme filmu Terminátor 6: Nový Terminátor se umí duplikovat a další zajímavosti z první ukázky | Fandíme filmu Terminátor 6: Nový Terminátor se umí duplikovat a další zajímavosti z první ukázky | Fandíme filmu Terminátor 6: Nový Terminátor se umí duplikovat a další zajímavosti z první ukázky | Fandíme filmu Terminátor 6: Nový Terminátor se umí duplikovat a další zajímavosti z první ukázky | Fandíme filmu Terminátor 6: Nový Terminátor se umí duplikovat a další zajímavosti z první ukázky | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest