Terminátor 6: Nový Terminátor se umí duplikovat a další zajímavosti z první ukázky

Terminátor 6: Nový Terminátor se umí duplikovat a další zajímavosti z první ukázky | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 6 obrázků
Na CinemaConu vystoupili Arnold Schwarzenegger a spol., aby divákům prezentovali první záběry z Terminátora: Temného osudu.
  1. Kapitola č.1
  2. Kapitola č.2

Dle očekávání se Terminátor: Temný osud představil na právě probíhajícím CinemaConu. Prezentaci uvedl režisér Tim Miller který za použití četných sprostých slov básnil o tom, jak celou sérii miluje. Dle přítomných diváků se tak rozvášnil, až měl slzy na krajíčku. Millera na pódiu doplnili Linda Hamilton, Arnold Schwarzenegger, Natalia Reyes a Gabriel Luna. Schwarzenegger vtipkoval a vedl standardní řeči o tom, že akci jako má Temný osud předtím nikdy neviděl, popřípadě, že je na snímek pyšný. Hamilton uvedla, že kdyby film neměl tak dobrý scénář, tak by roli nepřijala. Znovu bylo zopakováno, že nový snímek ignoruje všechny Terminátory, které nenatočil James Cameron. Miller prozradil, že schopností nového Terminátora (Gabriel Luna) je, že se umí duplikovat – tedy rozdělit na dva Terminátory (nebo možná na víc, to nevíme). A nakonec diváci viděli několik scén z filmu

První scéna se odehrává v Mexico City. V noci. Na silničním (snad dálničním) mostě. Na vozovce se začne dělat námraza, zaprská elektřina, objeví se mlha a koule energie, ve které se v sérii tradičně cestuje časem. Právě koule rozlomí most vedví a dírou propadne ženská postava, která se zřítí o několik desítek metrů níž. Auta nahoře bourají, dole pod mostem párek teenagerů, který se muchloval na kapotě auta, spatří padající ženu. Když dopadne, tak se k ní vydají. Je celá nahá a je naživu.

Je to Grace, kterou hraje Mackenzie Davis a buď je to Terminátor, nebo je to minimálně postava s elektronickými implantáty. Pár pomůže Grace na nohy. Na místo přijíždí policie a situace je podaná z jejího pohledu, na plátně vyskakují informační tabulky, které postava vidí, tak jak to známe od Terminátorů. Policie se vyptává na něco páru a jednoho ze dvojice začne zatýkat. Celá scéna je ve španělštině s titulky.

Když se policisté pokusí zadržet Grace, tak jsou nahou bojovnicí rychle zlikvidováni. Jednoho žena napadne obuškem, druhého odhodí do dálky. Podle jednoho z diváků Grace policisty nezabije, druhý však tvrdí, že když praští s třetím o dveře auta, tak mu zlomí vaz. Dvojice výrostků jí poděkuje, na což jim bojovnice odpoví, že jí děkovat nemají. Přeměří si nohu s mladíkem, následuje rychlý střih, po kterém Grace odjíždí v klukově oblečení v autě, které páru sebrala, zatímco nahého klučinu nechává v dáli za sebou.

Další kapitola »

Terminátor: Temný osud

01.11.2019 | USA
Akční, Sci-Fi
Info o filmu

Galerie: 7

Terminátor 6: Nový Terminátor se umí duplikovat a další zajímavosti z první ukázky | Fandíme filmu Terminátor 6: Nový Terminátor se umí duplikovat a další zajímavosti z první ukázky | Fandíme filmu Terminátor 6: Nový Terminátor se umí duplikovat a další zajímavosti z první ukázky | Fandíme filmu Terminátor 6: Nový Terminátor se umí duplikovat a další zajímavosti z první ukázky | Fandíme filmu Terminátor 6: Nový Terminátor se umí duplikovat a další zajímavosti z první ukázky | Fandíme filmu Terminátor 6: Nový Terminátor se umí duplikovat a další zajímavosti z první ukázky | Fandíme filmu Terminátor 6: Nový Terminátor se umí duplikovat a další zajímavosti z první ukázky | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest