Little: Komedie o tělesné záměně má nejmladší producentku v historii

Little: Komedie o tělesné záměně má nejmladší producentku v historii | Fandíme filmu
Zobrazit další 3 obrázky
Regina Hall si prohodila tělo s Marsai Martin, hvězdou seriálu Black-ish. Podívejte se na trailer očekávané komedie.

12. 4. vyrazí do amerických kin, komediální film Little. Ústřední hrdinka Jordan Sanders je namyšlená, přísná a ke svým zaměstnancům se nechová příliš dobře. Právě její povaha ji dostanou do situace, kdy se kouzlem stane malou holkou. Je tak vržena do situací kdy ji všichni vidí jako dítě, i když duší je pořád neúprosnou šéfkou, co si myslí, že jí patří svět. Vypořádat se se vzniklou situací jí pomáhá její asistentka April a obě se snaží proměně přijít na kloub.

V hlavní roli se ukázala Regina Hill (Scary Movie, Girls Trip) a její mladší verzi si zahrála mladá Marsai Martin. Ta si vybudovala v Hollywoodu silnou pozici pětiletým účinkováním v úspěšném komediálním seriálu Black-ish. Odmalička měla ráda snímek Velký, ve kterém malý kluk dostane dospělé tělo Toma Hankse. Napadlo ji, že by si naopak ráda zahrála dospělou ženu uvězněnou v dětském těle. Svěřila svůj nápad producentovi Kenyovi Barrisovi, ten zatahal za nitky a skutečně pomohl snímku na svět. Z Martin se tak už ve třinácti letech stala nejmladší spoluproducentka v historii Hollywoodu.

Issa Rae (sericál Insecure) hraje asistentku April a ze známějších herců jmenujeme ještě Justina Hartleyho (seriály Smallville, This Is Us). Scénář je od Tracy Oliver (Girls Trip) a Tiny Gordon. Tina Gordon (Bláznivé námluvy) je i režisérka filmu. Datum české nebo slovenské premiéry v tuhle chvíli nebylo ohlášeno, ale můžete se podívat na trailery. Na mě působily v celku pozitivně. Na první pohled je jasné že půjde o oddechový, komediální snímek. Na druhou stranu různé variace na danou zápletku jsme mohli vidět už několikrát, takže s originalitou moc nepočítejme.

Galerie: 4

Little: Komedie o tělesné záměně má nejmladší producentku v historii | Fandíme filmu Little: Komedie o tělesné záměně má nejmladší producentku v historii | Fandíme filmu Little: Komedie o tělesné záměně má nejmladší producentku v historii | Fandíme filmu Little: Komedie o tělesné záměně má nejmladší producentku v historii | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest