The Suicide Squad: S novým týmem to nebude tak horké, vrací se další postava

The Suicide Squad: S novým týmem to nebude tak horké, vrací se další postava | Fandíme filmu
Warner Bros.
Zobrazit dalších 6 obrázků
Uvidíme dalšího původního člena Sebevražedného oddílu.

Po ne zrovna vřelém přijetí prvního Sebevražedného oddílu přišlo nepřekvapivé oznámení, že další film nazvaný The Suicide Squad nebude právoplatným pokračováním, ale rebootem/restartem.

Bylo také naznačeno, že uvidíme nový tým. Po určitých zmatečných informacích ale vyšlo najevo, že se pár postav z jedničky přece jen vrátí a to pravděpodobně Harley Quinn (Margot Robbie) a určitě Deadshot (Willa Smitha v roli nahradí Idris Elba). Vypadá to ale, že to nebudou jediní členové staré gardy, kterých se dočkáme. 

Zřejmě nás čeká také návrat Captain Boomeranga v podání Jaie Courtneyho. Prozradil to sám herec:

"Není toho mnoho, co nyní můžu prozradit, ale určitě uvidíte Boomeranga. Jsem šťastný, bude to zábava. Bude to odlišné, to je jisté, ale bude to skvělé."

Kromě toho Jai informoval o tom, že natáčení by mělo začít v rámci nejbližších měsíců. Tak uvidíme, jak si s látkou poradí marvelovský mazák James Gunn, který obstarává u The Suicide Squad jak scenář, tak režii. 

Mimochodem, účast Captain Boomeranga je poměrně velkým překvapením, přece jen, nebyl to zrovna nejvýraznější člen Sebevražedného oddílu. Potenciál určitě měl, ale nebyl zdaleka využit a zlé jazyky by mohly říct, že v prvním filmu hrál spíše druhé housle. 

Snad mu Gunn poskytne více prostoru. Dozvíme se to v srpnu 2021.

Režíruje a scénář napsal James Gunn, datum české a slovenské premiéry je stanoveno na 5. 8. 2021.

Zdroj: Business Insider

Galerie: 7

The Suicide Squad: S novým týmem to nebude tak horké, vrací se další postava | Fandíme filmu The Suicide Squad: S novým týmem to nebude tak horké, vrací se další postava | Fandíme filmu The Suicide Squad: S novým týmem to nebude tak horké, vrací se další postava | Fandíme filmu The Suicide Squad: S novým týmem to nebude tak horké, vrací se další postava | Fandíme filmu The Suicide Squad: S novým týmem to nebude tak horké, vrací se další postava | Fandíme filmu The Suicide Squad: S novým týmem to nebude tak horké, vrací se další postava | Fandíme filmu The Suicide Squad: S novým týmem to nebude tak horké, vrací se další postava | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest