Before Midnight: Velké překvapení - snímek už je hotový

Before Midnight: Velké překvapení - snímek už je hotový | Fandíme filmu
Autoři dlouho mlžili, tvrdili, že se zatím píše scénář a najednou hle, pokračování Před soumrakem a Před úsvitem je hotové!

Tak se nám ukázalo, že Ethan Hawke je nejen talentovaný herec, ale také velký lhář! Před měsícem jsme vás informovali, že filmová hvězda se při jednom rozhovoru omylem podřekla o chystaném pokračování romantických dramatů Richarda Linklatera Před úsvitem (1995) a Před soumrakem (2004). Ačkoli Ethan i jeho filmová partnerka Julie Delpy okolo připravovaného projektu ještě před pár týdny přesvědčivě mlžili, nyní vyšla na světlo překvapivá informace. Snímek je již hotový!

Režisér Linklater tedy dokonale „obelstil“ všechny fanoušky, kteří se s konečnou platností mohou začít těšit na třetí romantický výlet oblíbených hrdinů Jesseho a Celine. Současně je potvrzeno, že nový film ponese název Before Midnight, tedy Před půlnocí a bude se odehrávat v Řecku.

„Je skvělé být zase zpátky spolu, tentokrát v nádherném Řecku a znovu navštívit osudy Jesseho a Celine, devět let poté, co Jesse málem prošvihl svůj odlet,“ prohlásila tvůrčí trojice Linklater, Delpy a Hawke o novém projektu. Ohledně samotného příběhu však ústřední představitelé zůstávají nadále tajemní. Nicméně na právě probíhajícím festivalu v Torontu hledá film svého distributora, tak třeba se dozvíme něco nového.

Zdroje: Collider, Deadline

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest