Tři mušketýři: Čeká nás nová verze ve stylu Mission: Impossible

Tři mušketýři: Čeká nás nová verze ve stylu Mission: Impossible | Fandíme filmu
Zobrazit další 3 obrázky
Tři mušketýři se přesunou do současnosti.

Tři mušketýři filmová studia lákají podobně jako třeba Robin Hood. Jde totiž o známou značku, která nikomu nepatří a tudíž není potřeba platit za autorská práva. A stejně jako jsme v minulosti slýchali o tom, že by filmaři rádi převedli Robina Hooda do současnosti, pokusí se o to samé Netflix s Mušketýry. Podle aktuální informací se snímek stylem má blížit Mission: Impossible, ale žádné další detaily v tuhle chvíli neznáme.

Prapůvodně jsou Tři mušketýři románem francouzského autra Alexandra Dumase a jde o romantizované dobrodružství, ve kterém se mladík d'Artagnan v 17. století pokusí stát členem mušketýrů – elitní stráže francouzského krále. Je zprvu odmítnutý, ale spřátelí se s uznávanými mušketýry Portosem, Athosem a Aramisem, se kterými se zaplete do víru mezinárodních dvorských intrik.

Jakým způsobem bude příběh převedený do současnosti zatím nevíme, ale osobně upřímně řečeno moc dobře nerozumím tomu, proč filmaři nenatočí buď zkrátka soudobý akční film anebo novou verzi klasiky v dobových kulisách a kostýmech. Vždyť právě šermířské souboje, bohaté kostýmy a dobové kulisy, to je na Mušketýrech to atraktivní. Nebo snad máte pocit, že když se moderní špionážní akce bude jmenovat Tři mušketýři, tak ji bude chtít vidět víc lidí, než kdyby se jmenovala nějak jinak? Schválně dejte vědět v komentářích.

Scénář nového filmu napsal neznámý Harrison Quaery, který má za sebou zatím pouze dosud neuvedenou válečnou záležitost War Party s Tomem Hardym v hlavní roli. Produkují Bryan Unkeless (série Hunger Games, Bright), Eric Newman (Narcos, Bright) a Sarah Bowman (Bright, War Machine).

Zdroj: THR

Galerie: 4

Tři mušketýři: Čeká nás nová verze ve stylu Mission: Impossible | Fandíme filmu Tři mušketýři: Čeká nás nová verze ve stylu Mission: Impossible | Fandíme filmu Tři mušketýři: Čeká nás nová verze ve stylu Mission: Impossible | Fandíme filmu Tři mušketýři: Čeká nás nová verze ve stylu Mission: Impossible | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest