Budoucnost Star Wars: Na řadě je zřejmě trilogie od tvůrců Hry o trůny

Budoucnost Star Wars: Na řadě je zřejmě trilogie od tvůrců Hry o trůny | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 7 obrázků
Alespoň podle toho, co tvrdí šéf HBO.

I před tím, než Star Wars zrušily všechny samostatné spin-offy se známými postavami (film o Obi-Wanovi apod.), nebylo tak docela jasné, kam se vlastně Hvězdné války vydají po Epizodě IX. Po stornování filmu s Boba Fettem bylo jasno ještě méně. Měli jsme pouze neurčité informace o tom, že někdy v budoucnu chce Disney točit nové filmu s Rianem Johnsonem a s Davidem Benioffem a D.B. Weissem, showrunnery seriálové Hry o trůny.

A vypadá to, že právě druzí dva jmenovaní pánové by mohli dostat přednost. Šéf HBO s novináři promluvil o seriálu Confederate, který měli Weiss s Benioffem pro stanici po Game of Thrones připravit. Seriál však byl odložený na neurčito. Navenek to vypadalo, že je to primárně kvůli mediálnímu odporu, který seriál z otrokářského prostředí vyvolal. Šéf HBO Casey Bloys nicméně tvrdí, že Confederata odsunuly hlavně závazky, které mají Weiss s Benioffem u Lucasfilmu.

Podle Bloyse pánové dokončí závěrečnou řadu Game of Thrones (poslední epizoda bude odvysílána 19. 5.) a hned pak se pustí do Star Wars. Konkrétně mají připravit podle Bloyse trilogii filmů, přičemž dosud bylo známo pouze to, že by měli s Lucasfilmem spolupracovat více než jedenkrát.

O nové trilogii nemáme žádné bližší podrobnosti. Pouze se předpokládá, že Wesiss s Benioffem budou pouze produkovat a psát scénář, i když už stačili u Hry o trůny nabrat také režisérské zkušenosti. Fanoušci potom tajně doufají, že mohli točit příběhy z prostředí staré republiky, ale jde jen o zbožné přání, které žádným způsobem nevychází z žádných oficiálních informací.

V galerii se můžete podívat, jak to vypadá, když hrdinové Hry o trůny dostanou do rukou světelné meče.

Zdroj: TV Line

Galerie: 8

Budoucnost Star Wars: Na řadě je zřejmě trilogie od tvůrců Hry o trůny | Fandíme filmu Budoucnost Star Wars: Na řadě je zřejmě trilogie od tvůrců Hry o trůny | Fandíme filmu Budoucnost Star Wars: Na řadě je zřejmě trilogie od tvůrců Hry o trůny | Fandíme filmu Budoucnost Star Wars: Na řadě je zřejmě trilogie od tvůrců Hry o trůny | Fandíme filmu Budoucnost Star Wars: Na řadě je zřejmě trilogie od tvůrců Hry o trůny | Fandíme filmu Budoucnost Star Wars: Na řadě je zřejmě trilogie od tvůrců Hry o trůny | Fandíme filmu Budoucnost Star Wars: Na řadě je zřejmě trilogie od tvůrců Hry o trůny | Fandíme filmu Budoucnost Star Wars: Na řadě je zřejmě trilogie od tvůrců Hry o trůny | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest