Transformers: Poslední rytíř - Pracuje se na pokračování

Transformers: Poslední rytíř - Pracuje se na pokračování | Fandíme filmu
Paramount Pictures
Bez ohledu na to, že Poslední rytíř nedopadl úplně nejlépe.

Transformers: Poslední rytíř z roku 2017 nebyli zrovna povedeným filmem. Nejen, že jde o nejhůře hodnocený díl, ale také tržby ve výši 605,4 milionů dolarů byly výrazně nižší, než se očekávalo.

Předpokládalo se tak, že si společnost Paramount Pictures hodně rozmyslí, než dá zelenou dalšímu právoplatnému pokračování. 

A opravdu se zdálo, že se vydá jiným směrem. Dočkali jsme se totiž prequelu/spin-offu Bumblebee, který se chlubí velmi pozitivním přijetím (byť tržby mohly být lepší). 

Věřilo se tak, že Paramount bude dávat přednost právě spin-offům, ale jak to tak vypadá, ani hlavní série Transformers není u ledu. Producent Lorenzo Di Bonaventura totiž prohlásil:

"Už pracujeme na dvou projektech a u obou se pracuje na scénáři. Prvním je zatím poslední film v hlavní sérii a navazuje na události z Transformers: Poslední rytíř a druhý je pokračováním Bumblebeeho. Přemýšlíme o filmech, kde budou Optimus Prime a Bumblebee parťáky a ústředními postavami... Otázkou je, jak zasáhnou do jejich dramatu lidé, přece jen, mezi lidmi a nimi je velikostní rozdíl. To je to, co nás trápí [smích]..."

Paramount by ale mělo asi více trápit to, aby pokračování Posledního rytíře opět nebylo zklamáním a napravilo sérii reputaci. 

O filmu jako takovém se toho nic moc neví, ale s ohledem na předchozí vyjádření Michaela Baye se asi nedá očekávat, že se vrátí jako režisér. A asi to bude ku prospěchu věci, Transformers potřebují trošku jiný přístup.

Zdroj: Cinema

Transformers: Poslední rytíř

21.06.2017 | USA, Kanada
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný, Thriller
Info o filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest