Expendables 2: Který další Postradatelný se málem objevil a co ještě bylo jinak

Expendables 2: Který další Postradatelný se málem objevil a co ještě bylo jinak | Fandíme filmu
Zobrazit další 2 obrázky
Scenárista Richard Wenk vypráví o tom, který z Postradatelných se navzdory původním plánům neobjevil, jak byl nahrazený a kde se původně mělo točit.

Série Expendables je slušná skládačka. Sylvester Stallone vždy přijde se základní kostrou, ale detaily se vyvíjejí, na základě toho, kolik filmaři dostanou peněz, jaké se podaří zajistit lokace a kteří herci a na kolik dní se nakonec zúčastní natáčení. Scenárista Richard Wenk popisuje, co původně mělo být jinak v Expendables 2:

Wenk popisuje, že jej k projektu přizval režisér Simon West, se kterým se seznámil při natáčení Mechanika zabijáka. Producent a hlavní hvězda Stallone byl otevřený nápadům. Přišel se zápletkou, Wenk a West pak měli za úkol vymyslet podrobnosti, vedlejší postavy a akci. Asi největší změnou oproti původním plánům bylo, že se natáčení neúčastnil Mickey Rourke. Ten se měl vrátit jako Tool, ale z nějakého důvodu to nevyšlo. Proto byla vymyšlená postava Liama Hemswortha (The Kid), která jej v příběhu nahradila.

Původně také měl mít ve filmu víc prostoru Jet Li. Ten byl vytížený kvůli natáčení jiného filmu, ale vypadalo to, že se část druhých Postradatelných natočí v Číně a Jetův rozvrh se nějak skloubí. Hrdinové měli ve snímku dopravit čínské zajatce až domů a teprve pak se měl Liho Yin Yang rozhodnout, že zůstane s rodinou. V Číně se ale nakonec netočilo, a tak vznikla scéna, ve které Yang vyskočí z letadla a všechno se odehrálo v daleko větším tempu.

Stále není vyloučené, že se Expendables do Číny podívají spolu s chystaným čtvrtým filmem, nicméně o připravovaném snímku toho stále víme jen naprosté minimum. Loni se proslýchalo, že natáčení začne letos v dubnu, ale to je už za pár týdnů a zatím je ticho po pěšině. Pokud na natáčení skutečně dojde, má Wenk (který se na snímku nepodílí) pro filmaře malou radu: měli by se opět zaměřit na co nejužší skupinu hlavních hrdinů a to primárně na ikony akčních filmů 80. let minulého století. Po tom, co se polovina trojky zaobírala zaměnitelnými mladíky, to možná není až tak špatná rada, co říkáte?

Galerie: 3

Expendables 2: Který další Postradatelný se málem objevil a co ještě bylo jinak | Fandíme filmu Expendables 2: Který další Postradatelný se málem objevil a co ještě bylo jinak | Fandíme filmu Expendables 2: Který další Postradatelný se málem objevil a co ještě bylo jinak | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest