Brendan Fraser se rozpovídal o tom, jak si málem zahrál Supermana

Brendan Fraser se rozpovídal o tom, jak si málem zahrál Supermana | Fandíme filmu
Roli nezískal, ale u DC stejně působí.

Soudě podle toho, co se aktuálně děje, se znovu rozběhnou castingy na roli Supermana. Zdá se totiž, že ho Henry Cavill už dál nebude ztvárňovat.

Ovšem, není to poprvé, co se bude pátrat po vhodném herci. Dělo se to například kvůli filmu Superman se vrací (2006).

Nakonec zvítezil Brandon Routh, ale jedním z kandidátů byl i Brendan Fraser. Nicméně to bylo ještě předtím, než dostal režii na starost Bryan Singer:

"Bylo to bezva, bylo to hodně bezva. Jasně, práci jsem nedostal. Uniklo mi to. Brett Ratner byl tehdy trochu 'zběsilý' a o tom se ví. A byl tu scénář od J.J. Abramse, který ale nikdy nebyl zrealizován. A byl to zatracený Shakespeare ve vesmíru. Bylo to tak bezva. Bylo to setkání dvou světů a bylo to opravdu opravdu skvělé."

Bredan byl prý údajně hodně blízko k tomu, aby navlékl kápi, ale jak víme, nakonec se film dočkal výrazných obměn. Singer nahradil Ratnera (chvíli se počítalo tako s McG) v případě režie a byl použit scénář Michaela Doughertyho a Dana Harrise, ne J.J. Abramse

Otázkou je, zda by Abramsova verze nedopadla lépe, protože Superman se vrací nebyl zrovna finančně úspěšný (rozpočet byl přibližně 200 milionů dolarů, tržby cca 391 milionů dolarů) a ani recenze nebyly úplně pochvalné. 

Jestli by film s Brendanem zabodoval víc, to už nezjistíme, nicméně herec se nakonec součástí DC universa stal - namlouvá postavu Robotmana v povedeném seriálu Doom Patrol.

Zdroj: SYFY Wire

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest