Welcome to Acapulco: Tvůrce počítačových her musí sám do akce

Welcome to Acapulco: Tvůrce počítačových her musí sám do akce | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 5 obrázků
Hlavní poselství filmu – nikdy nepít alkohol před letem. Skončíte bídně. Přesvědčte se v traileru nového akčního thrilleru.

Českým a slovenským divákům nepříliš známý režisér Guillermo Iván přichází s akčním thrillerem Welcome to Acapulco.  Příběh filmu sleduje Matha Boomera, tvůrce počítačových her, který míří na Video Game Awards v Novém Mexiku. Hlavním cílem jeho výpravy ale není převzít si cenu – má odkrýt projekt, jenž mu zachrání kariéru. 

O několik panáků později a ve značně opilém stavu se ovšem ocitá místo Nového Mexika v opravdovém Mexiku, a to ve městě Acapulco. A jestli si myslíte, že si tam užije poklidnou dovolenou, jste na omylu. Od doby, kdy vystoupí z letadla, po něm kriminálníci, FBI a mexická CIA žádají záhadný balíček. On ale o žádném nemá ani ponětí. Zvládne se z tohoto průšvihu dostat pomocí jeho zkušeností z počítačových her, nebo mu bude muset někdo pomoct?

Jak je vidět v traileru, snímek slibuje kromě záběrů na slunečné pláže Acapulca i akcí nabité scény. O rvačky a automobilové honičky opravdu nouze nebude. 

Jedné z hlavních rolí se ujal William Baldwin, jeden z hereckých bratrů Baldwinů, další role se chopil Michael Madsen, známý například z filmu Kill Bill. Hlavní role připadla Michaelu Kingsbakerovi, z jehož filmografie budete znát asi jedině The Dark Knight Rises, kde však pracoval ne jako herec, ale jako kaskadér. Sám režisér Guillermo Iván si ve filmu také střihnul roli. Film vyjde na DVD v USA 12.3., u nás je datum vydání neznámé. 

Galerie: 6

Welcome to Acapulco: Tvůrce počítačových her musí sám do akce | Fandíme filmu Welcome to Acapulco: Tvůrce počítačových her musí sám do akce | Fandíme filmu Welcome to Acapulco: Tvůrce počítačových her musí sám do akce | Fandíme filmu Welcome to Acapulco: Tvůrce počítačových her musí sám do akce | Fandíme filmu Welcome to Acapulco: Tvůrce počítačových her musí sám do akce | Fandíme filmu Welcome to Acapulco: Tvůrce počítačových her musí sám do akce | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest