Justice League: Producent nechce pokračování, dává přednost Flashovi a Aquamanovi 2

Justice League: Producent nechce pokračování, dává přednost Flashovi a Aquamanovi 2 | Fandíme filmu
Warner Bros.
Chce dávat přednost sólovým filmům.

Justice League (2017) měla být přímou konkurencí pro marvelovské Avengers, ale nevyšlo to. Liga spravedlnosti byla přijata poměrně chladně a tržby ve výši necelých 658 milionů dolarů také zůstaly za očekáváním.

Tím pádem se tušilo, že dvojka jen tak nebude a producent DC filmů Peter Safran se také přiklání k tomu, že by se s pokračováním mělo počkat a DC by se mělo vydat jiným směrem a tím by měly být samostatné filmy jednotlivých postav:

"Tak nějak doufám, že se nějakou dobu nepustíme do dalšího filmu Justice League, protože se nemůžu dočkat toho, až uvidím všechny jejich sólové filmy. Chci vidět Aquamana 2, chci vidět Flashe. Domnívám se, že když natáčíte opravdu silné sólové filmy, není potřeba svést je dohromady. Chcete dát těmto postavám prostor dýchat a žít a odvyprávět jejich příběhy. Wonder Woman ukázala, jak skvělým samostatným materiálem je. A v případě Aquamana to cítíme stejně. Věříme, že máme skvělé pokračování a nejen to. Představili jsme sedm království Atlantidy, že? James Wan zná architekturu, vojenské vybavení, armádu, vzhled, atmosféru každého z těchto království a jsem si jistý, že tu později bude příležitost více je prozkoumat."

Na týmových filmech si DC v posledních letech vylámalo zuby, Justice League nebo Sebevražedný oddíl budiž důkazem, ale naopak v případě sólových projektů se mu docela daří, takže není divu, že jim chce věnovat více prostoru. Nicméně, na týmovky úplně nezanevře, v přípravách jsou například Birds of Prey. Ale nejbližším DC projektem je sólový Shazam!, který startuje 4. dubna. Tak schválně, jestli i ten bude povedený.

Zdroj: THR

Justice League

17.11.2017 | USA
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný, Fantasy
Info o filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest