Black Widow si vyhlédla hlavního záporáka

Black Widow si vyhlédla hlavního záporáka | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 6 obrázků
Vedle padoucha se tvůrci poohlížejí po představitelích dvou postav, které s ním budou úzce provázané.

Včera jsme vás informovali o tom, že by se Marvel vůbec nezlobil, kdyby se do druhé hlavní role v chystané sólovce Black Widow podařilo obsadit Emmu Watson. Teď jsou tu zprávy o záporácích. O tom hlavním pořád víme jen poměrně málo.

O jakou roli se přesně jedná, zatím není známo. Víme jen to, že by to měl být černoch ve věku zhruba 30-45 let, který působí „nebezpečně a tajuplně“. Dříve se také uvádělo, že by herec měl být Brit nebo Afričan, nicméně produkce se podle posledních informací před několika dny sešla s Američanem André Hollandem. Osobně si říkám, jestli náhodou není jedno, odkud herec pochází, pokud je schopný zahrát to, co od něj produkce potřebuje… A André toho schopný rozhodně je. Ve snímcích Moonlight, High Flying Bird či seriálech The Knick a Castle Rock předvedl slušný herecký rozptyl i nezbytné charisma, kterým by záporák akčního velkofilmu rozhodně měl disponovat.

Hledají se také dva herci do rolí muže a ženy ve věku zhruba 50-60 let, kdy by obě postavy měly být z východní Evropy a nějakým způsobem provázané. Podle nových informací se zdá, že se z postav během přepisování scénáře stali Američané, nicméně nijak se nezměnilo to, že se hledají lehce starší herci. Produkce údajně chce obsadit známé tváře, přičemž jednou z kandidátek je údajně Rachel Weisz, která má čerstvě za sebou boj o Oscara, a mezi uchazeči na mužskou roli jsou zmiňovaní Sebastian Koch (Most špionů, seriál Homeland) a Alec Baldwin. Postavy by měly být provázané s hlavním záporákem a hledání představitelů se má rozjet naplno až potom, co bude záporák definitivně obsazený.

Scénář filmu napsali Jac Schaeffer a Ned Benson. Režíruje Cate Shortland. V hlavní roli se vrací Scarlett Johansson. Předpokládá se, že film uvidíme v roce 2020.

Galerie: 7

Black Widow si vyhlédla hlavního záporáka | Fandíme filmu Black Widow si vyhlédla hlavního záporáka | Fandíme filmu Black Widow si vyhlédla hlavního záporáka | Fandíme filmu Black Widow si vyhlédla hlavního záporáka | Fandíme filmu Black Widow si vyhlédla hlavního záporáka | Fandíme filmu Black Widow si vyhlédla hlavního záporáka | Fandíme filmu Black Widow si vyhlédla hlavního záporáka | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest