Reminiscence: K Jackmanovi se přidává Rebecca Ferguson

Reminiscence: K Jackmanovi se přidává Rebecca Ferguson | Fandíme filmu
Už si spolu zahráli v Největším showmanovi.

Hugh Jackman sice pověsil roli Wolverina na hřebík, ale to neznamená, že tenhle australský sympaťák zanevřel na akční projekty. Objeví se totiž ve filmu Reminiscence, který se bude odehrávat v blízké budoucnosti a bude sledovat osudy veterána Nicka Bannistera (Jackman), jehož specializací je osvobozování klientů od vzpomínek, které je trápí.

Jednoho dne se setká s novou klientkou Mae, do které se zamiluje, ale situace se zkomplikuje, když se žena ztratí a Nick zjistí, že ji neznal tak dobře, jak si myslel.

Zmíněnou tajemnou ženu si zahraje Rebecca Ferguson a asi netřeba připomínat, že nepůjde o její první spolupráci s Jackmanem. Společeně si zahráli už ve filmu Největší showman

Režie Reminiscence se ujme Lisa Joy, pro kterou půjde o celovečerní debut, nicméně má se sci-fi bohaté zkušenosti, je jednou z tvůrkyň skvělého seriálu Westworld, kde si zkusila i režii. Na seriálu spolupracuje se svým manželem Jonathanem Nolanem, který se na filmu Reminiscence ujme role producenta.

Datum premiéry filmu zatím stanoveno nebylo, ale aktuálně bylo odhaleno, že celosvětová distribuční práva získala společnost Warner Bros.

Zdroj: Deadline

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest